Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelusik

Ahojte baby!

Flow
máš poriadne bomby,sú úžasné!moje sa
tak zmenšili,že teraz mi je lúto,že som
si nedala vačšie:(

Ivka
aj tvoje sú krásne,úplne prirodzené
môžeš byť spokojná!:)

Kleopatra
mohla by si pridať už fotečky,velmi som
na tvoje zvedavá,lebo ty si mala velmi
pekný základ!:)

alore

Ahojte baby :)
musim sa vam pochvalit :D vcera som bola kupovat podprsenky a ze 75D taka som bola stastna. Prska mi robia najvacsiu radost.
Pozerala som aj galerku ivka mas ich velmi pekne, prirodzene.
Malachi super vysledok musis byt nadsena :)

bru

Ahojte kočky tak som dnes bola na druhej konzultácii, dohodli sme sa 350 anatomické, len neviete mi poradiť hovorili sme o predoperačných a na sono a prsníkov neviem či zabudol alebo to nie je treba?

ivka1980

Baby, poslala som fotky, tak neviem kedy ich Livka hodí do galérky. Mne sa zdajú malé, len dúfam, že mi ešte vystúpia tak ako sa tu občas píše. A dnes som mala Konečne dokladnu sprchu. Potešili ste ma Niektoré, že sex uz po pár dňoch, lebo ja som sa psychicky pripravovala na tri týždne. Tak uz sa teším, ked sa vratime domov v nedeľu :-))

ivka1980

Baby, poslala som fotky, tak neviem kedy ich Livka hodí do galérky. Mne sa zdajú malé, len dúfam, že mi ešte vystúpia tak ako sa tu občas píše. A dnes som mala Konečne dokladnu sprchu. Potešili ste ma Niektoré, že sex uz po pár dňoch, lebo ja som sa psychicky pripravovala na tri týždne. Tak uz sa teším, ked sa vratime domov v nedeľu :-))