Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahoj maria.ja som mala okolo 89 cez prsia,neviem či sa mi aj obvod zmenšil,asi ani nie,lebo oni boli opuchnuté skôr hore ako cez stred.

zuzkas

lola aj ja mám ten pocit,že sa strácajú...,ale keď trošku vystúpia ako babám,ktoré sú už viac mesiacov po,tak určite budú akurát!aká sranda,že keď prvýkrát sa odopne podprda,tak pozeráme že aké bomby,potom si nane zvykneme a keď odpuchnú,tak sa nám zdá že sú malé!ale ja aj tak myslím,že sú pekné keď sú aj menšie,aspoň sa nebude každý chlap len do výstrihu pozerať

lola 19

zuzi, máme tam byť tiež na 9hod, tak sa stretneme! Inak aj mne sa dosť zmenšili. Keď mám niečo volnejšie na sebe, tak nie sú ani vidieť..

Flow333

Nelusik
veď čakám ako sa scvrknu. Lebo je tam ešte opuch. Len sa modlim nech sa už nezmensuju. :-). Veď tvoje sa mi zdajú dosť veľké.
Inak ako je to s tým vystúpením prsiek?