Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

flow

myslim,ze pri akomkolvek profile tie prska este potom vystupia,ale pri vysokom jednoznacne pojdu tie prsia viac dopredu.a u teba vidiet,ze mas este opuch,ze to mas vsetko v hornej casti prs,ale to sa zmeni a ked zmizne opuch a usadia sa,tak ich budes mat krasne,lebo uz teraz to vidiet,ze budu super.ja som mala opuch 3 mesiace,niekedy to trva dlhsie.a ked ti este zmaknu,tak to bude uplne o niecom inom,hned budu aj podprsenky lepsie sediet.mne su napriklad vsetky dobre,aj tie co som kupovala kratko po operacii a teraz mi perfektne sedia,akurat,ze tie prsia su v nich ovela krajsie.pretoze ked boli prsia este tvrde,tak ta podprsenka sa musela prisposobit im,ale teraz sa prsia prisposobuju podprsenke.

Flow333

Lubs
ja som chcela možno ešte väčšie. Oni tak pôsobia na fotke. Ale pofotim sa cela ako malachi. Na mne tak velko nevyzeraju.

bon bony

baby co rozmyslate o velkosti, tiez mozem za seba povedat ze dajte co najviac sa da!
ja mam 400 a 370, som mala chvilky kedy sa mi zdali velke a som sa bala dokonca, ale po troch tyzdn. po opke sa mi zdaju skor mensie :D to je aj zvykom, ale urcite ich nemam nejake moc velke, a mam 166/54 , pod prsiami 75cm, cez som mala pred opkou 83 teraz by to malo byt 94cm, este som sa nemerala, musim sa zmerat este, ale s velksootu som spokojna!!! a keby boli aj vacsie tak by to bolo uplne v pohode, tak sa nebojte

barbora10

ivka

peknucke ich mas a po 10 dnoch uz vobec nemas opuch,takze mozes byt rada.
ale myslim si,ze uz sa ti nejak extra nezmenia,ze ten tvar a velkost uz budes mat stale taky prirodzeny.a so strednym profil ti uz dopredu asi moc nevystupia,ale rozhodne ich mas pekne,takze naco sa trapit velkostou:-)a nemyslim si,ze ty si chcela nejake extra velke prsia,takze bud rada,ved aj dvojocky su krasne a sexi!!!

flow

tvoje su podla mna super.velmi sa mi pacia.a inak ja som mala tiez poriadny opuch,takze viem,ako sa ti este zmenia.ty ich budes mat potom eňo ňuňo.ten opuch co mas v hornej casti,tak ten zmizne a budes mat krasny slzickovy tvar.