Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, nakoniec som nedala dcéru očkovať, prečítala som si , že niektoré dievčatá zostali po ňom ochrnuté, alebo mali vážne vedľajšie účinky. Zatiaľ to nechám tak.

zuzkas

cocacola na internete som našla že cena sa pohybuje od 100 do 400 eur,ale ono to je len na pár mesiacov a musí sa to opakovať.má to aj veľa negatív prečítaj si aj tu: www.zdravie.sk

Flow333

Dievčatá včera večer som mala take nervy, že mi neotvara stránku. Normálne abstak.

Inak obliekla som tričko a normálne jeden cicik viac nafuknuty hore, druhý dole, dúfam, že keď silikoniky klesnú, že sa to upraví, lebo inak. Bez podprsky zase nebudem môcť ísť. Každý iný. Ale verím, že to je ešte opuchom.

cocacola3

ahojte kočky, som tu už dlho nebola cca 2 týž ??? som už mesiac a par dni po opke a prsia majú o mnoho krajší vzhľad dokonca mam pocit že som si mohla dovoliť aj o číslo väčšie :-D teraz v decembri 2.12. idem na ďalšiu kontrolu.
Baby ked tu už čarbem potrebovala by som sa Vás spýtat robi pan Doktor Červen alebo iný doktor v BB z botulotoxínom alebo tou kyselinou hyaluronovou či ako sa to píše???
mám sice len 24 rokov ale strašne strašne moc by som chcela do čela vyplnit vrásky mám tam hlavne take 2 viditeľnejšie a okolo alebo popri oboči sa mi robia take ako jamky, chcela by som ist na konzultáciu ohľadom tohto aby mi doktor poradil či môžem na to ist alebo ešte nie a kolko to asi približne stoji... a viete mi poradiť aj nejakú stránku ???
Ak to robí pan Doktor Červeň tak by som to chcela spravit u neho ale neviem či sa na toto tiež špecializuje...
Dakujem Vám za odpovede:-)

lola 19

florida, zajtra budú 3 týždne, čo som po op. To mi tak stiahne prsný sval, z tvrdne. Vám sa to nikomu nerobí? Dva dni som to mala také silnejšie a častejšie, ale už je to o moc lepšie.

malachi

flow
perfektne :) to je tesenia sa vsak :)
alore
75D vau!to sa ti ako podarilo ja som podla tabuliek na 75A ale tam ich nenarvem aj keby som co robila...takze som na 75B co som aj chcela :)
lubs
jasne spravim aj daku foto z boku, tam je ten vysledok najvidelnejsi kedze mam vysoky profil.inak ja som tiez mala iba kosti na hrudi(pozri foto pred)takze vobec sa neboj,ja som sa toho tiez najviac bala.moje su este dost "silikonovo viditelne"ale to sa strati lebo este su moc napnute ako som tam nic nemala

adelaide

koncne to tu nemrzne. maria no veru juchu.
ina ty si sa pytala na to ockovanie vsak..ja len do pozornosti tento link..neviem aky mas nazor na ockovanie ale ja si momentalne triskam hlavu kolko injekcii dostali moje 3 deti..
www.blip.tv