Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

ked niekto caka dva mesiace na konzultaciu a potom styri od konzultacie po op ako ja, uz ma rozmyslacie fazy ci do toho ist, alebo nie uz davno za sebou.
aj ja som mala, ale mozno je dobre neist hned na op, ako som sa rozhodla, ze chcem prska, lebo teraz viem napevno, nemam uz ziadne pochybnosti o mojom rozhodnuti. a vyhovuje mi aj ten termin, v lete uz budem sexica..:-)

lenkea

inak dnes rano som bola na krv u obvodnej, zachovala sa ako profesional, ked som jej povedala, ze idem na prsia.v pondelok budu vysledky a s tym sup na interne..snad bude vsetko ok..
a uz mi prisla sms, ze mam stiahnute financie, co som posielala do siklienky..
ty kokos, kamoska vcera mi hovori, ze "opovaz sa cuvnut" , tak som jej povedala, ze uz sa nedaaa:-)

lenkea

caute baby, no teda, vcera sa nedalo prihlasit na stranku a mna tak napadlo, ze co ked bude vypadok dlhsi..ja som teraz vo finalnej faze a potrebujem info denne :-)

maria1113

cocacola a nie si ešte primladá na botulotoxín? Lebo to sa musí obnovovať, vydrží to len šesť mesiacov a niekde som čítala, že po aplikácii sa objavujú zase nové vrásky. Ja mám 33 rokov a zatial som nad týmto nerozmýšľala. Však sa spýtaj doktora a uvidíš čo ti povie.