Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

lubs Dva implantáty toho istého objemu sa môžu vo svojich ostatných parametroch veľmi líšiť Implantát má svoju bázu, ktorou prilieha k hrudnej stene a svoj u výšku, ktorá je dôležitý pre profil prsníka. Implantáty s nižším profilom majú širšiu bázu .Implantáty so širšou bázou sa používajú pod väčšie prsné žľazy, na širšie hrudníky a aj pod sval. aj takto sa to dá vysvetliť...

Čítajte viac: primar.sme.sk

kleopatra4589

nelusik

Fotky poslem po vikende.. Mam vyrazky z tej retro podprsenky.. nechcem sa takto fotit :o/ Ale uz mi miznu pomaly, takze foto cochvila budu :)

kleopatra4589

maria1113, bru

Ja som u Dr. Cervena sono prsnikov potrebovala.. Bru, radsej zavolaj svojmu doktorovi a opytaj sa..

malachi

lubs
haha neboj coskoro aj ty budes odbornicka vo vsetkych terminoch :) vysoky je ten ze prsia su viac do vysky a stredny su viac do sirky a nizky su este viac do sirky.vsak ja tam tiez nemam ani len masko rebra mi aj teraz prstom najdes.viem presne co myslis ja som sa toho najviac bala,ze sa mi spravia dve viditelne gule na hrudi, ale ten sval to tak nejak stlaci, ze to az tak nevidno.a cim mensi implantat mas tym to samozrejme menej vidno.kolko mas navrhnute?ci si este nebola?
lenkea
no ja som cakala cca pol roka na op. tiez a veru ten posledny tyzden som az zacala stresovat ci idem nejdem,uplne vysinuta som bola, ale necuvnes :)neboj ja som tam tiez bola "sama", ale ver tomu, ze na predoperacnej izbe sa v strese rychlo navazuju "priatelstva" a rychlo ti to ujde. o 15dni sa budes hrdo prsit :)

lenkea

len skoda, ze som tu nenasla babu na ten isty termin, ako mam ja, 11.12.
budem sama ako prstek..
teda nebudem, viem, ze v ten den tam budu este dalsie styri, nejaka urcite aj na prsia,,