Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Aquamarine
myslím, ze ani nie. Ja som mala dreny a mam opuchnute. Neviem ci to nepomoze skor na modriny. Nemala som vobec

Flow333

Aquamarine
myslím, ze ani nie. Ja som mala dreny a mam opuchnute. Neviem ci to nepomoze skor na modriny. Nemala som vobec

zuzkas

malachi to by som si nikdy nedovolila!:-)mne bolo smiešne to čo si napísala o tej huske,to vysvetlenie bolo v pohode:-)flow ja som 5 týždňov po.

alore

malachi, vobec neviem ako je to mozne ani som sama najprv tomu neverila ze 75D :) Ty si uz kupovala podprsenky? Podla mna budes mat viacej ako 75B ved mas vysoky profil este ti prska vystupia.

aquamarine

Kocky ahojte mne zdravie zobrazilo az dnes:(a stranky dozadu mi vobec nejdu,tak ak ste mi cosi pisali skuste pls este raz
prosim vas kolko hodin po opke ste mali v sebe dreny?respektive kedy vam ich vybrali...je to prravda ze dreny zmiernuju opuch?