Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

janet t
anatomicke maju slzickovy tvar a preto su ako prirodzeny prsnik, ale aj gulate na niektorych babach ukazu velmi prirodzeno, zalezi na tom aku mas predstavu a co ti doktor navrhne. lebo ja som strasne chcela gulate, ale kvoli tomu, ze som ich mala v hroznom stave po kojeni, mi doktor odporucil anatomicke.a co sa tyka lekara:moja znama bola v nasej trnavskej, ma ich pekne spravene, ale povedala, ze by viac k nemu neisla, neviem preco. inak co som pocula tak on je dobry odbornik, ale ked nema naladu, tak sa nechova dvakrat prijemne.a jednej babe odtial povedal, ze take otrasne prsia nevidel, ze on ju robit nebude a jednej chcel dat strasne malo, ked si dobre pamatam. ja som bola u trsku,aj ked musim ist na reopku, isla by som k nemu vzdy, lebo jeho vinou sa mi to nestalo a je strasne mily,len je drahsi.

martinka54

lubs
ja som malu podvihla zhruba po 2 tyzdnoch, ale to len podvihla nie nosila. dalo sa a ani ma to nebolelo.

aquamarine
mala som dreny dva dni, ale opuchy som mala riadne, ono to je fakt iba na to, aby ti vsetok bordel isiel von, modrinky som nemala:-)

maria1113

lenkea ja som v januári. Tiež tu nemá nikto termín ako ja, ale nie všetky chodia na toto fórum. Potom na izbe už bude veselšie, keď tam bude spolubývajúca.

janet t

ahojte....vie mi niekto poradit? ja som uz prestudovala co sa dalo..ale neviem kam mam ist na opku..v SNOPE mam zarezervovany termin na marec..ale neviem..poradte mi...zvazujem aj trnavu..je o 500 eur lacnejsia...a este jedna otazocka..je velky rozdiel medzi anatomickymi a gulatymi implantatmy? dakujem...............

Flow333

Malachi
to je dobre s tou skolou!!! Cize ja som teraz silikonova vysoka stihla blond dlhovlasa!!!! Ale nie hlupana!!!! Mam VŠ!!!!:-))))

malachi

aquamarine
dreny su na to aby ti odvadzali pooperacny "bordel"s opuchom musis ratat,telo ma v sebe novu vec.
alore
no hej uz som bola dake skusit :)
zuzka
to sa mi minule priatel smial, ze tiez sa raz budem obhajovat s vysokou skolou a 4cudzymi jazykami, ze baby so silikonom nie su tupe (nejaka baba bola v TV a tam vysvetlovala, ze umele prsia z nej hlupanu nerobia a ze ma vysoku skolu a pod.)