Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

aquamarine

adelaide
no uz to zacina,ja som si tym presla tiez ze z kazdej strany sa na mna valili spravy o tom co kde sa akej holke stalo,jedna zomrela druha hento dalsia tamto..
tu ide o teba,ked raz vies ze tie silikony chces potrebujes tak sa nedaj odradit...
vzdy bude nejake pre a proti tak ked mas peniaze,odvahu tak do toho chod lebo ta to bude prenasledovat cely zivot a skor ci neskor si ich das...ale nechcem ta nahovarat to je moj pocit a mozno to hovorim aj z toho pohladu ze nemam deti manzela,cize za mnou by banoval jedine priatel....
ved kazda operacia so sebou nesie riziko
ale nechcem ta navadzat je to len a len tvoje rozhodnutie tak si to premysli ci ti to stoji aj za to male ,,co ked,,....

Flow333

Adelaide

prosím tá ukludni sa. Neboj. Všetko bude aj u teba v najlepšom poriadku. To s tou komou som aj ja počula. Aj s mamkou sme to pozerali. Ona bola cely čas proti mojej operácii. A keď toto videla len na mna zazrela. Ale ja si myslím, že všetky mame hotové predoperacne a sme mladé zdravé ženy. Jasne môže sa stať všeličo. Ale neboj. Všetko dobre dopadne a aj ty budeš zachvilu prsana.

adelaide

barbora diiiki hehe:o))
no co ti poviem..som teraz taka ..no nerozmyslim si to..podstupim to..ale ja som taky pesimista..sa bojim aby som si neprivolala nejake komplikacie sama nedajboze. mate nejaky recept na pozitivne myslenie a odvahu ze "idem na to mne sa nic nestane"? hm..tolkeeeee ste/sme tu..a vsetko ok..a ked clovek z casu na cas pocuje co sa deje...

barbora10

janet

poradim ti jednu vec.nevyberaj podla ceny.nie je to ako kupit si rifle a druhy den,ked zistis,ze ti nesedia,tak ich pojdes vymenit.doktora si vyberaj podla inych veci.chapem,ze v dnesnej dobe sa kazda korunka zide,ale pri takejto operacii by som sa neriadila cenou.netvrdim,ze cim drahsie tym lepsie,to urcite nie.absolvuj najprv konzultaciu a az potom sa rozhodni,ci ta ten doktor na stopercent presvedcil.ja som si tiez najprv vybrala doktora a az ako posledne prisla na rad cena a to som bola velmi milo prekvapena,pretoze som cakala,ze to bude pri jeho kvalitach ovela viac.

pan doktor červen

dufam,ze ked si toto precitate,tak nezdvihnete ceny,lebo ma tu potom niektore buduce prsatice dorazia.urcite by sa mi podakovali:-)

adelaide

no ahoj baby
cely dnesny den mam mierne naprd. uz vcera mi hovorila kamoska ze "nechcem ta strasit ale jedna baba..neviem presne kde.je ot nejaka nedavna info sa pri silikonoch uz neprebrala z narkozy a zostala v kome"-...to som rozdychala..ved jasnee stava sa vselico.atd...
a dnes mi hovori svagrina(robi v nemocnici).ze jej kolegyni znamej (je to take jedna pani povedala ale fakt ze pravda to je)sa prsia neujali , dostala ich cez pazuchu..atelo sa proste rozhodlo ze to nechce a urobili sa jej otvorene hnisave rany na hrudniku a teda dali jej ich von. no toto toez rozdychavam..ja vieeeem rizka suuu..ale zas mi vrta cervik v hloaveco ked ja budem tou "stastnou"..tak vam v dobrom zavidim co uz mate po..a citite sa ako so svojimi..to je asi v najlepsom poriadku..
zacinam byt nejaka priposr.ta..lebo napr mje telo ani umele nechy nechce..stale sa nejakky odstiepil a nechcel drzat..a ani moje zuby dokonca nechceli ten plechovy strojcek na vyrovnanie..mala som neskutocne proiblemy ako sa mi to stale odlepovalo zo zubov..ani doktorka nechapala..cize sme to dali prec a mam ziby krive nadalej..tak viem ze som nepotesila...ale aj o takych veciach sa treba bavit..hm co vy na to..

adelaide

no ahoj baby
cely dnesny den mam mierne naprd. uz vcera mi hovorila kamoska ze "nechcem ta strasit ale jedna baba..neviem presne kde.je ot nejaka nedavna info sa pri silikonoch uz neprebrala z narkozy a zostala v kome"-...to som rozdychala..ved jasnee stava sa vselico.atd...
a dnes mi hovori svagrina(robi v nemocnici).ze jej kolegyni znamej (je to take jedna pani povedala ale fakt ze pravda to je)sa prsia neujali , dostala ich cez pazuchu..atelo sa proste rozhodlo ze to nechce a urobili sa jej otvorene hnisave rany na hrudniku a teda dali jej ich von. no toto toez rozdychavam..ja vieeeem rizka suuu..ale zas mi vrta cervik v hloaveco ked ja budem tou "stastnou"..tak vam v dobrom zavidim co uz mate po..a citite sa ako so svojimi..to je asi v najlepsom poriadku..
zacinam byt nejaka priposr.ta..lebo napr mje telo ani umele nechy nechce..stale sa nejakky odstiepil a nechcel drzat..a ani moje zuby dokonca nechceli ten plechovy strojcek na vyrovnanie..mala som neskutocne proiblemy ako sa mi to stale odlepovalo zo zubov..ani doktorka nechapala..cize sme to dali prec a mam ziby krive nadalej..tak viem ze som nepotesila...ale aj o takych veciach sa treba bavit..hm co vy na to..

malachi

flow
no tak vidis ty sa tiez mas cim branit :) no to tam vraveli ako keby len hlupe,marnive zeny sa o seba starali a tie inteligentne nie tak sme sa smiali...
aquamarine
neviem veru nejako sa to vstrebe asi, nemam ponatia :D musis sa spytat lekara.ale ja som rada,ze som dreny nemala :)

aquamarine

flow333
malachi
martinka54

kocky diky a ked pisete ze dreny odsavaju bordel co tie baby kt.dreny nedali?to zostalo v nich ci ako?lebo vraj nie kazdy dr.ich dava