Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

flow presne tak, žena má byť atraktívna aj za sporákom a stále sa o seba starať. Môj brat ma stále podpichuje, že si mám radšej dať operovať astigmatizmus ako prsia

maria1113

adelaide, stať sa môže niečo aj u zubárky, keď trhá zub, aj tam sa môže stať embolia. Čím viac človek číta tak tým to je horšie. A mne takisto nedržali nechty a stále sa mi odliepali.

bianca003

aquamarine
o tej babe to dávali v TV-novinách pár dní dozadu a ked to povedali tak moj muž len tak pozrel na mna ..... stalo sa to niekde v Polsku tuším.

Flow333

Baby inak dnes sa mi zdá, že prska akosi zmenili tvar. Aj v mikine ich viac vidno. Sú oblejsie a aj ten veľký opuch sa akosi stiahol. Neviem či sa veľmi sledujem ale asi je to tak

Flow333

Malachi

ja stále tvrdim a som zástancom toho, že svadbou a pôrodom sa život nekončí. Musíme byt pre muža pritazlive hlavne v tomto obdobi. Po. Brali si nás ako pekne, stihle atd. A čo teraz mám stať len pri sporaku? Byt nenalicena? S mastnymi vlasami? Nie!!!! Chcem byt pre neho ja tou naj. Nech si povie. Ja mám tu najpritazluvejsiu ženu. A nie nejakú zanedbanu putku.

Preto keď mi niekto povie, načo si zehlis vlasy, alebo načo máš nechty? Otvára sa mi nozik vo vačku. A hlavne teraz začnú zavystlive reči. Aha na ňu. Silikony!!!!! Môžem okaslat všetkých. Ja sa cítim dobre a mužovi sa to páči. A to má teší.