Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janet t

no teda..! dnes som videla galerku..musim povedat .ze niektore z vas maju nadherne prsia...ja stale vaham kam ist...pre operaciu som rozhodnuta ale neviem kam...bola niektora v sagaxe?je tam DR siska...nejake rady???

janet t

no teda..! dnes som videla galerku..musim povedat .ze niektore z vas maju nadherne prsia...ja stale vaham kam ist...pre operaciu som rozhodnuta ale neviem kam...bola niektora v sagaxe?je tam DR siska...nejake rady???

adelaide

baby. dikes.
ja viem..viem..len som asi potrebovala zas nieco take pocut ako pisete....
mi hovorte ze porodom sa nic nekonci..mne s 3 detmi. co pojdem tiez do rizika..jasne ze sa nekonci..ja mam niekedy ohlasy z vyzeram lepsie ako pred detmi..takze vsetko sa da..jasne treba sa o seba starat...plny suhlas.
inak na povzbudenie a odlahcenie ta mila sestricka u cervena mi hovorila ze davali implantaty tazkej diabeticke a aj nejakej vaznej alergicke..cize aj taketo zeny idu podstupit to riziko..ciel je jasny..ja sa uz te-siiiim. a dakujem. pomohlo.

Flow333

Tak ja mám tiež vrodenu poruchu. Mám vyoseny cylinder. A nedá sa to operovať. Ani problém nemám zatiaľ. Len mi vychádza dioptria 6. Ale pritom ja vidím úplne normálne. Len keď má dajú na ten prístroj tak cylinder to skresluje.