Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

no a mam to za sebou, som velmi spokojna, bolest teda ziadna vyhra, prve dva dni po prepusteni fakt boleli, treti to bolo take uz prijatelne a dnes uz celkom fajn robim pokroky, rychlo sa to lepsi. Najhorsich je asi prvych 24 hodin, to clovek aj celkom lutuje, ale potom uz je to fajn, a ked vidim aka je "retro" nabombovana, tak sa uplne tesim. Treba ale vazne dodrziavat pokyny, nevymyslat a nebyt netrepeliva, potom urite vsetko dobre dopadne. Info pre osatnych co nevedia, mam 300 ml ( zatial to vyzera na slusne trojky aj viac ) okruhle. Takze som uz aj ja na druhom brehu :-))))

malachi

adelaide
rizika su, s tym sa treba zmierit moze sa stat cokolvek.ja som to tu aj pisala,ze som mala take iste stavy,ze vlastne koli "zbytocnosti"podstupujem dost velke riziko.potom som si povedala,ze je velke riziko jazdit autom,nemusim to robit a predsa jazdim,ake je riziko, ze lietadlo padne,nemusim lietat a predsa lietam...takych veci je vela, ale sama si musis zvazit lebo to riziko tam je.
flow
no ako matka to uz je to udsudenie este vacsie-ze ci radsej nemohla dat peniaze detom a tak (to vycitali mojej znamej).ludska zavist nema hranic.vcera vo fitku som zo sprch pocula ako sa dve mlade, celkom "obdarene"baby bavia o tom,ze mam silikony.som si len pomyslela,ze no co mne priroda nenadelila tak mi nadelilo bankove konto.nakoniec baby prisli do sprch a to som zistila,ze to bola len cista zavist,jedna plochsia viac ako ja som kedykolvek bola a ta druha mala vytahane prsia ako po 5detoch...

barbora10

adelaide

preboha zena!ty nemozes takto myslite pred operaciou,ani na take veci nemysli,ved to je jasne,ze sa kazda bojime,ale treba sa tesit a mysliet len na to pekne a dobre.a co taky porod?ten je predsa tiez nebezpecny a vselico sa moze stat a aj sa uz nie raz stalo,ale to neznamena,ze ja teraz nebudem mat deti.mozem ti s istotou povedat,ze uz len to,ze nastupis do lietadla je ovela vacsie riziko!!!

bianca003

Michela
Nagor -su Anglické velmi kvalitné a tiež majú doživotnu zaruku
Eurosilikon-su tušim Francuzske,velmi kvalitné Rozdiel v kvalite podla mna nie je .... Nagori maju viac možnosti čo sa tíka velkostí
Držala som v ruke aj Eurosilikon aj Nagor ja som si zvolila Nagori (su asi o 100eur drahšie) Ale kvalitou su podla mna rovnaké

Michela

Vie mi niektorá povedať aký je rozdiel medzi značkou Eurosilicon a Nagor? Pri Euro. je vraj doživotná záruka. Nagor tiež??
Dakujem

aquamarine

snickerska
ahoj myslim ze baby s tym maju vela skusenosti,existuje tu taka galerka kde su prace chirurgov a myslim ze dr.cerven ma dost tych operacii kde je rez vedeny cez pazuchu a myslim ze pouziva eurosilicone tak staci ked posles foto prs pred opkou na mail e.urhrinova@gmail.com
co tu kocky spominali bolest znasa kazdy inak,ale vacsinou su prve dva tri dni tazke a hlavne pokial nie si zvyknuta spavat na chrbte,6 tyzdnov musis nonstop nosit tu pooperacnu podprdu baby ju volaju retro
co sa tyka praceneschopnosti tak zalezi aku mas pracu ak za pocitacom teda kancelarsku myslim ze po tych 10 dnoch by sa dalo...

snickerska

ahojte baby chcem si dat spravit prsia eurosiliconon cez pazuchu..mate niektora s tym už skusenost?aka bude nasledovat bolest,hojenie,a kolko budem musiet byt prace neschopna,?

adelaide

maria : 5 a pol, 3 a pol, 1 a pol...vek deti...
tie prsia este po 2 kojeniach boli sice maleeeee..ale pevne..ale to tretie kojenie...finito..