Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Michela

maria aj ja som to čítala preto sa pýtam :) takže moja dalšia otázka je smerovaná na baby ktoré majú nagor silikony - sú naozaj také tvrdé????

maria1113

michela, ja som čítala príspevky na omlazení.cz a tie, ktoré mali nagory tak sa sťažovali, že prsia sú dosť tvrdé. Rozdiel medzi eurosiliconmi a nagormi je zrejme v tuhosti implantátu

Michela

Dakujem Bianca.
Ešte by ma zaujímalo či náhodou neviete niečo o ich tvrdosti. Eurosilicony sú vraj podstatne mäkšie a Nagory sú vraj veľmi tvrdé. Je na tom niečo pravdy?

maria1113

malachi mne povedala jedna známa, že radšej by šla za tie peniaze na dovolenku a nie že urobiť prsia. Ja som jej povedala, že pôjdem aj s novými prsiami na dovolenku