Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Michela

ano o tom vlnení som počula a videla som aj nejaké foto. tak možno preto mi doktor odporučil značku nagor. furt to tu blbne.

maria1113

v poslednom čase sú stále problémy s touto stránkou, už konečne sa mi podarilo prihlásiť, možno je preťažená

zuzkas

ja som mala v ruke rôzne značky silikónov a viem že jedny boli veľmi tuhé,ale neviem či to boli mentory,alebo nagory-už nepamätám.maria tebe som to písala,akú značku som ti písala?

Flow333

Podľa mna ale budú o čosi tuhsie. Sú plnene na 120%. Napr oproti mentorom. Keď mi postavil na stôl nagor a mentor, mala som pocit že mentor je poloprazdny. Potom je vraj s tým problém u chudsich žien, že sa zvyknú vlnit pod kožou.

Flow333

Michela

ja mám nagory, síce len 3 týždne. A prsia sú zatiaľ tuhe. Ja som dala na doporucenie lekára, ktorý robí aj s Euro... Aj s mentormi aj s nagormi a odporučil mi nagor. Tak som dala na jeho radu. Zatiaľ tuhost nerierim.