Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

maria
my pojdeme aj na dovolenku, ale s peknymi prsiami! :)
flow adealaide
hej hej bola,ale len na stacionarnom trochu opatrne a je to ok.mna nic neboli viac menej od zaciatku takze sa setrim nasilu a pre istotu...
adealaide
a mne to je jedno vsak nech si vravia,nazor ludi,ktorych nepoznam mi je ukradnuty,ale bolo to take,ze "fuuuj ona ma silikony"a pritom mi bolo jasne,ze s tym co maju na hrudi by moje silikony brali vsetkymi desiatimi.a ja som tym len chcela naznacit,ze riziko je vzdy,treba to zvazit a nechcem nikoho presviedcat...ale za seba vravim stoji to za to :)

Flow333

Adelaide

moja mala má 2 roky, teraz v októbri. Ešte som ju vôbec nedvihla. Má 14 kíl a neriskujem. Ona síce nie je typ na ruky, ale sedacka v aute do tej ju proste vkladá manzel či mamka. Včera akurát v obchode vycinala a trhla mi s rukou, no všetky hviezhy som videla. Som myslela že mi silikon vyletel taká bodava bolesť. Ale len chvíľku. Snáď sa nič nestalo.

Flow333

Baby ja som taká šťastná, že mám prska. Dnes sa skoro stratil opuch toho jedného. Sú pomerne narovnako a krásne velko vyzerajú v tielku, tričku. Natiahla som 75D podprsku a úžasné. Manzel sa nevedel vynadivat. :-) ďakujem sikovnym rukam pána doktora Magda. :-)

maria1113

adelaide, to je individuálne, malachi písala, že po opke neviem či na tretí deň už zvládla umývanie vlasov.

snickerska

pracujem ako čašnička a dost zdviham tažke bedne a podobne veci a čitala som že cez pazuchu sa to dlhšie hoji...snad to bude do mesiaca zahojene

adelaide

jeeej ahojte ,neni mozne ze sa nacitala stranka.
malachi : ja viem. je mi to jasne..s tymi rizikami. radsej mi povedz ake uzasne je mat prsia.
a vo fitku si co uz robila? len spodnu cast si cvicila? a tie baby ...:o))) fuuuu..ale to je prijemne ohovaranie ne? ti to moze akurat mastit brucho. a akym stylom to bolo povedane? obdivne...zavistlivo..neprajnicky...hm?
no ja sa tesim..viac tesim ako bojim.ale sem tam chodia po rozume aj take veci..

maria ano su mali este..pojdem na 10 dni k rodicom..mamina mi pomoze..a potom hm..neviem..vlacim malu na tretie na rukach..to fakt neviem kedy ju budem moct odniest bez strachu. KEDY BABY? po kolkych tyzdnoch? mesiac? viac? ma 12 kg. a nemame vytah...