Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janet t

dakujem cloveku kto zalozil toto forum a este viac ..tomu kto zalozil galeriu..velmi mi to pomohlo..bola som si ista ze chcem anatomicke..ale vidim ze gulate su perfektne...!

zuzkas

michaela ja som si brala ešte colu,ktorá mi myslím dosť pomohla na žalúdok a ešte sladkosť dobre padne/ja som mala koko tyčinku:-)/

Flow333

Michela

ja som nebrala nič. Išla som v teplakoch, v tom aj spať. Jedine som si vzala čisté ponožky a spodne pradlo. Hreben a ustnu vodu. Mala som vodeodolnu spiralu, čiže som sa nemusela malovat. Nič viac som nemala. Dali mi aj papucky.

kozicka

FLOW

jedine foto v podprsenke, nemam na to ju rozopnut, este su velmi citlive na dotyk a pohyb. Navyse su vselijako polepene, cize ani ja ich nevidim, ked potprdu trosku nadvihnem :-))) Chcete ich aj tak poslat? Foto, pred ale nemam. Urcite po kontrole a vybranim stehov vam naposielam fotecky aby ste videli.

Inak dnes uz celkom lepsie, len to spanie na chrbte ako vacsina nepovazujem za prijemne, da sa povedat ze ma boli chrbat viac jak prsia...

malachi

michela
mala by si to mat aj na papieri z konzultacie,inak papuce,hygienicke potreby,hreben...zdravotnu kartu,predoperacne a zdrav.preukaz. a peniaze za operaciu samozrejme :) dalej ak beries nejake lieky,ak nevyhnutne potrebujes na cestu domov make up a podobne veci a hlavne je dobre ak si zoberies na oblecenie nejaku mikinu/sveter na zips a topanky bez opatku (tie ti v bezbolestnom presune domov celkom pomozu)