Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

zuskas

pravdupovediac neviem o kom pisem.. To len spoluziackina kamoska bola tyzden po umrti toho dievcata u toho isteho lekara na prsia.. a ma ich super, nevie si vynachvalit..

maria1113

baby keď píšete o tej žene, čo zomrela v čechách, tak moja sesternica bola na operácii asi mesiac po nej, tiež v Prahe. Neviem ako sa volal ten chirurg, ktorému zomrela tá pacientka, ale moja sesternica bola u dr. Romana Kúfu.

malachi

lubs
vsak jasne, aj ja som zavidela, ale neohovarala som :)jasne ze by som mala radsej svoje krasne prsia ako silikonove hold clovek nemoze mat vsetko (ale tie silikonove mat moze :D
kleopatra
presne to som si aj ja povedala,risk je vsade aj doma na mna moze kopnut elektrina a zabit ma (sakra idem si davat pozor :) a ked ma baba byt koli tomu ako vyzera nestastna..
adelaide
kedy to ides?este stale v strese?

zuzkas

kleopatra píšeš o tej čo zomrela v 2009,lebo to bolo v prahe.inák obe mali plúcnu embóliu,aj 19ročná,aj tá 31ročná.

zuzkas

aj ja som myslela pred opkou nato najhoršie,to si z nás každá prežije.silikóny sa u nás robia dlhé roky a za ten čas u nás zomrela len tá 19 ročná simona v roku 2005,v čechách zomrela v 2009 31 ročná a teraz čo bolo o tej polke písané.je to operácia ako každá iná,pri narkóze v ždy riziko,ale myslím že tento počet hovorí za všetko.nič sa ti adelaide nestane!

kleopatra4589

Flow333

To su slova do boja :) Ale suhlasim :) Myslim, ze zenska by sa mala starat o seba hlavne kvoli sebe..a to ze uz ma chlapa zabezpeceneho neznamena, ze sa z nej automaticky musi stat zienka domaca..

kleopatra4589

adelaide

Ano, take pripady sa stavaju...ale je to velmi zriedkave. Ked si vezmes kolko bab uz na plastku prs boli a kolkym sa to stalo, tak je to fakt nevnimatelne percento. Ja som mala pred opkpu tiez obavy z kadecoho.. ale potom som si povedala, ze nech sa stane co sa ma stat.. a aj keby som sa nemala po opke zobudit, risknem to :)Cely zivot je o riskovani.. aspom potom neudes lutovat, ze si do toho nesla :) Dokonca poznam holku, ktora bola na plastiku v Prahe u doktora, ktoremu pri opke zomrelo dievca, asi tyzden pred terminom tej holky.. a napriek tomu k nemu sla.. a prsia ma nadherne.. pricom kludne mohla do teraz uvazovat bez prs, ze co keby sa to stalo aj jej..

maria1113

čaute baby, myslela som si, že len ja sa nemôžem dostať na túto stránku, ale keď vidím , že posledný príspevok bol včera, tak vidím , že bol zase výpadok. Včera sa absolútne nedalo sem dostať