Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jednotka1

no jasné,že mu to poviem a aj keby nie,tak si to určite všimnú,ja som na termín necakala dlho presne 2 tyzdne aj to len preto lebo som mala HAK.ale už by som to mala rada za sebou.tak mi drzte palce,idem este na chvílu s malym posankovat kym sa mi dá,potom uz je na rade ocko. pa pa

zuzkas

ja by som to pre istotu povedala,že som prechladnutá,lebo telo je vtedy oslabené,tak by mal byť operatér a aj anesteziológ informovaný,aby sa nedajbože niečo nestalo.

jednotka1

medicentrum zv dr.pikula robí aj v bb v novamede,ale nakolko som zo zv tak mi je to lepsie.len to,že vravel ak ochoriem mam sa ozvat,ale čo uz mám teraz volat,risknem to.len to bude asi bolestivé kíchanie.

jednotka1

caute baby ja idem dnes o 15.30hod,ale dostala som brutalnu nadchu,myslíte ze to vadí.nieže ma posle domov a ja o hlade o smäde cely den :o))