Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

flow- to ako sa ti podarilo nezobrat malu na ruky? uuuf to neviem ako dokazem..ok 2 tyzdne...ale potom..a co ty nechodis s nou sama nikam? vzdy si s muzom alebo mamou?
no vidis prska sa ti "upratali" jak mali !!super.

adelaide

ahojte dievcata dakujem za podporu.
no neviem co ma to prepadlo uz som to tak pozitivne vsetko brala..bez strachu..teraz nastupila nejaka faza strachu.
uz fakt aby som sa bala narkozy ..uf tiez som nebola. kozicka super ze "mne sa narkoz pacila aspon som si pospala heheee"skusim sa na to naladit.. a gratulujem, mas to za sebou super.
dufam ze nezanecham 3 siroty. ze ma tam certi netahaju...uf !
ale zas dalsi nazor aka je to standardna operacia,, "krajcirina" a podobne..a ze je to jednoducha operacia. neviem nevidela som. pozerali ste si video operacie?...

malachi idem az 29.1

a ivka 320 sa straca?? sila! neboj oni vylezu !!!:o)

kleopatra4589

lubs

Urcite si daj co najviac co sa ti zmesti a co ti odporuci doktor.. ja som sa najprv taktiez bala velkosti.. teraz vobec nelutujem, ze som si dala poradit doktorom :)

ivka1980

baby, tak konecne doma. vcera sme sa vratili. To boli nervy, najprv sa nedalo pripojit a potom mame vypadol internet na tri dni.
Michela
ja som sa chystala do nemocnice, akoby som tam sla len oddychovat, ale poviem ti,ze papuce, hreben a vsetko ostatne som ani len nevytiahla z tasky. Celych 24 hodin som lezala ako prikovana. A to som si myslela, ze ved ja bolest zvladam celkom fajn.
Lubs
ja mam okruhle nizky siroky profil a robili mi to v interklinik v BA. 320 ml bol maximum, co mi odporucil doktor. Ja som nechcela velke, ale asi by som prijala trosicku viac, teraz mi odpuchli a akosi sa mi mali. S tou retro vyzeram ako ked som predtym mala push-upku a baby sa len prizeraju,ze ci som vobec bola a ak ano,ze kde mi ich dali.
baby a kedy ste spali prvykrat na bruchu?? ja uz nevladzem spat na chrbte!!!

zuzkas

kozicka rýchle zotavenie ti želám!a aj mne sa narkóza páčila:-).najprv som sa jej strašne bála,ale náhodou aj po prebudení keby som nemala tlak na hrudi,tak by to bolo fajn.

kozicka

Ahojte dievcence,

zotavovanie ide fajn, len som dufala ze to bude rychlejsie, ale nevadi, hlavne aby bolo vsetko v poriadku. Prska su krasne aj ked ich vidim len v podprsenke, ale aj tak, skratk uz len to vedomie ze tam su je uzasne. Inak chrbat ma hneva ako kazdu asi. Bojujem s tym, no hadam si zvyknem. POkial ide o pohyb, este som taka spomalena, ale uz sa to celkom da.

Kocky co sa chystate, chodte do toho, naozaj ta bolest rychlo pominie a ten zaciatok sa da vydrzat. Stoji to za to.

Inak pokial ide o tie baby co mali emboliu a podobne veci co ca stali, podla mna je to velke halo len preto, lebo sa jedna o operaciu prs, ktora vseobecne este nieje prijimana pozitivne, tak to vo velkom uverejnuju. Ale kolko zahynie ludi na operaciach ako je slepe crevo a podobne, o tom uz nehovoria. Kazde uvedenie do narkozi ma riziko. Mne sa inak napriklad narkoza pacila. Paradne som si pospala :-D

kleopatra4589

Dievcata, idem poslat foto do galerky :) Inac, som sa zabudla este pochvalit.. ze od vybratia stehov uz nemusim nosit cez den tu retro podrsenku.. oh, kolko ze to radosti :)