Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

adelaide
jasne, ye chodim aj sama s malou. ale ona je taka samostatna jednotka. nerada sa nosi a momentalne som aj tak nesoferovala, ciye autosedacku len manyel obhospodaroval, do vane ju daval kupat, a na gauc vzleyie, po schodoch chodi, tak tam mi pomoc netreba a hlavne sa tulime. :-) a vie ze mami ma nove cici a este su bibi, musi davat pozor. a chodi mi ich hladkat a fukat:-)

maria1113

zuzka, aj to som videla a poviem ti, že sa mi zdá zo všetkých najnepríjemnejšie. Vôbec sa nečudujem, že tým rezom sa stratí citlivosť bradaviek, teda aspoň sa niektoré ženy na to sťažovali. A dá sa potom vôbec kojiť?

maria1113

nebojsa adelaide, ja mám tiež deti a tiež som mala trocha obavy, ale už si to jednoducho nepripušťam, to moja mama má väčší strach o mňa ako ja sama

kleopatra4589

lubs

Ja mam 300 ml.. a to som este o zopar centi nizsia ako ty.. a velke urcite nie su, aj ked pri prvom pohlade na ne som bola vyydesena :)

maria1113

ja som pozerala video tejto operácie aj rez pazuchou aj spod prsia. Je to nechutné, keď si človek predstaví, čo tam s ním budú robiť, ale nevadí, aspoň viem, do čoho idem.