Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivka1980

Lola
Ja som dva tyzdne, ale uz som bola ok, ale teraz ma to boli tak inac. veru som si dala uz aj tabletku. doktor bol prekvapeny ze ako sa mi pekne hoji rana a aj ake su sumerne. nemam problem s ranami, len mi to robi starosti, ze co ak sa telo rozhodlo ich neprijat. neviem ako dlho po operacii hrozi toto riziko.

malachi

lubs
neviem, ci to bol moj maximum,mne chcel dat najprv 220 som rada,ze sa rozhodol nakoniec aspon na 260, vobec som to neriesila a do nicoho ho netlacila lebo si myslim,ze viem lepsie.popravde som sa aj tak bala aby som nemala dve gule na hrudi,ja mam 157cm a 43kg..mozno som si mala dat vacsie,mozno nie neriesim to,mam to co mam a pacia sa mi.neviem ake sa ti pacia prsia,nic velke z toho mat nebudes
lola
ja uz som sa tiez prebudila na boku...ale nic ma nebolelo
adelaide
to ti ubehne,neboj nic este budes mat svoje "idem-nejdem" aj tak pojdes a budes spokojna :)

ivka1980

lola,
ja som spala uz aj tak mierne natocena na bok ale este aj tak mi to rany nedovolia, boli to. a prave zistujem odvcera ze ma to nejak inak zacina boliet. neberiem uz sice lieky od bolesti, ale je to ina bolest. dufam len, ze je to len chrbat a vyraza mi to dopredu.
Lubs
ja meriam 164 cm a vazim 54 kg, kym som bola u mamy dva tyzdne po opke, som kraaasne pribrala, tak teraz nezeriem.
Adelaide
ja neviem preco, ved som tam nic nemala, cize tych 320 musi byt niekde, ale ked vidim niektore baby, co maju len nejakych 280 a 300 a vyzera, ze maju tam toho viac ako ja :-( Boze, aky som nenazranec, chcem viac...

ivka1980

lola,
ja som spala uz aj tak mierne natocena na bok ale este aj tak mi to rany nedovolia, boli to. a prave zistujem odvcera ze ma to nejak inak zacina boliet. neberiem uz sice lieky od bolesti, ale je to ina bolest. dufam len, ze je to len chrbat a vyraza mi to dopredu.
Lubs
ja meriam 164 cm a vazim 54 kg, kym som bola u mamy dva tyzdne po opke, som kraaasne pribrala, tak teraz nezeriem.
Adelaide
ja neviem preco, ved som tam nic nemala, cize tych 320 musi byt niekde, ale ked vidim niektore baby, co maju len nejakych 280 a 300 a vyzera, ze maju tam toho viac ako ja :-( Boze, aky som nenazranec, chcem viac...

lola 19

ivka, na bruchu môžeš spať až po 6 týždňoch od opky. Ja som 3 týždne po op a už 2 noci som sa zobudila, že spím na boku. Dúfam, že to nevadí..?!

martinka54

baby rez bradavkou sa robi pri korekcii a nemusi to byt len ovisnutym prsnikom, moze byt aj maly a zle tvarovany. ja mam taky rez a citlivost mam vybornu a doktor mi hovoril, ze mam vsetko v poriadku keby som chcela kojit, ze mi nic nebolo narusene.

Flow333

Rez bradavkou som videla aj u baby s malými prsiami. Neovysnutymi. Bola ale na opku v budapešti. Má ich teraz krásne ale je ešte slobodna, bezdetna. Uvidim čo bude hovoriť potom.