Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

maria1113

Neviem, ja som ani po tesne po opke necitila na tej jednej strane bolest, ani opuch.. len ta lava.. Ale pokial sa to pekne upravi, tak mi to moze byt jedno... tolko este vydrzim, ked uz som si to doteraz pretrpela :)

Flow333

Cez den uz mozem nosit klasicku podprsenku, akurat, ze bez vystuze, ale s kosticami.. takze som neskutocne stastna, lebo v tej sa hned citim lepsie :) Tu retro som nosila len prvych desat dni, do stehov, co ma neskutocne prekvapilo, lebo tiez som myslela, ze minimalne mesiac ju budem musiet..

Flow333

Kleopatra

a čo máš nosiť cez den? Mne DR povedal, že 6 týždňov nonstop retro. Dnes som ešte iba v polovici. Akurát keď si ju periem, tak si dám sportovu. A retro potom rýchlo fenujem.

kleopatra4589

maria1113

Dakujem

ano, ten opuch este mam... Prave prsko mam uplne v pohode, bez opuchu, uz mi aj pomaly makkne.. len to lave.. ale to som ho mala po opke aj cele uplne strpnute, vobec som si ho necitila.. uz mi odtrplo, len tu spodnu cast mam este trosku necitlivu, ale pomaly sa mi vracia cit :) a opuch tam je poriadny, najma zospodu- aj tu bradavku mam trosku vyssie, kedze to prsko je napnute.. ale pomaly sa to upravuje.. tak dufam, ze to bude vsetko ok :)a hlavne dufam, ze ta lava sa mi po odpuchnuti viac nezmensi :) Ale inac sa neskutocne tesim :) Ani tu retro podprsenku uz cez den nemusim, len na noc.. :)

Flow333

...a ja som si povedala, že všetko bude ok. A nič sa nemôže stať. Chystala som sa na čo všetko budem myslieť pred anestezou a ani neviem ako som zaspala.