Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Flow333

A ty si kolko po opke?? 3 tyzdne?? Ja som mala v sobotu 2.. a vsetko ma neskutocne svrbi.. najprv jazvy, ked sa mi hojili, teraz prsia.. tak sa stale tak nenapadne poskrabkavam :)Len tie tvoje prska- sa mi zdaju byt tak pekne rovnake..ziaden opuch tam nevidim :)Len trosku vela ml na mna- mne by sa to tam ani nemalo kde zmestit.. ale ukazalo ti to pekne :)

kleopatra4589

maria1113

Urcite nebuchla, to mi tak sama od seba.. teda vraj to bolo tym, ze som bola uplne lamrava po opke :) Vobec som nedvihala hore ruky, lebo ma neskutocne tlacil pas, a branil mi v dvihani ruk.. tak som si ich vobec nerozhybala a z thoo sa mi ta ruka zapalila.. a smozrejme aj opuchla.. ten opuch mi smeroval z lakta do oboch stran..

bianca003

Dakujem :) Hrda budem az sa mi pekne upravia, ale spokojnost nadovsetko uz je :)

kleopatra4589

nelusik

Dakujem :) To praveze len to lave sa javi velke, lebo je opuchnute, prave uz odpuchlo- a viac by ani nemuselo :)Na zaciatku sa mi zdali neskutocn velke ku mne.. a teraz si uz len prajem aby sa viac nezmensili :)

kleopatra4589

maria1113

Ta ruka je uz uplne v poriadku, dnes som dobrala antibiotika.. aj som si to natierala lioton gelom.. opuch pekne zmizol, sice pomaly, ale uz je to ok ..Ale vtedy som sa teda poriadne zlakla, ked mi ta ruka zhrubla o zopar centimetrov :)