Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

lubs, moja malá má 20 mesiacov. Pred opkou bola na mne v kuse nalepená, a teraz sa odnaučila ku mne pýtať na ruky. V sobotu boli 3 týždne, čo som po op. A po dvoch týždňoch som ju dala do sedačky a zdvihla v pohode, ale nenosím ju. To zvládnete neboj!

lola 19

lubs, moja malá má 20 mesiacov. Pred opkou bola na mne v kuse nalepená, a teraz sa odnaučila ku mne pýtať na ruky. V sobotu boli 3 týždne, čo som po op. A po dvoch týždňoch som ju dala do sedačky a zdvihla v pohode, ale nenosím ju. To zvládnete neboj!

zuzkas

lubs môj malý mal v čase opky presne 24 mesiacov a bol 2 týždne po operácii,takže bol upišťaný,mamičkovský a stále sa chcel nosiť.manžel bol doma tiež 14 dní a úplne to stačilo!nám babky tiež nepomohli,lebo z manželovej strany nikto o opke nevie a moji tiež neboli nadšení.po 2 týždňoch som ho síce nemohla normálne dvíhať,ale keď sedel na gauči,tak som si ho preložila k sebe na kolená a bol spokojný,dalo sa už aj prebalovať ho,pomojkať.ja som mala na starosti ešte aj venčenie havina,takže to som mala náročnejšie s oboma ísť von,ale dalo sa.po 3 týždňoch už pomaly zabudneš že si niekde bola:-)držím palce!

kozicka

kedy sa mozem od vyberu stehov normalne osprchovat, resp. umyt si aj prska :-) ? Myslim ze to bude asi najkrajsia cast rekonvalescencie, tak mi povedzte ze uz coskoro, prosiiiiiiiiim :-)))

Lia86

Ivka1980

Prska ti po case zmaknu a budu krasne makucka, ja ich mam tak makucke, ze by si neverila, ze je tam silikon.

ivka1980

baby , ja som mala tiez opuchnutu lavu stranu a aj viac bolela, lebo mam tam vacsie rebro. inak chcela som sa spytat, ze ci budu stale take tvrde, alebo po case zmaknu a budu ako prirodzene makke?

kozicka

ahojte,

no ja som skoro tyzden po OP a celkom fajn. Zaujimave ze aj ja mam lavu napuchnutejsiu, zacinam citit jazvy, nesvrbia, ale stipu, no je to cim dalej tym lepsie. Uz aj dychanie je takmer normalne. Tesim sa. Inak na tu podprdu ani zatial nenadavam, pekne mi to spevnuje a tym padom sa mi lespie hybe.

Flow333

Kleopatra
včera som mala 3 týždne. Mna ani nesvrbi nič, len badam ako sa začínajú tvarovat. Už su oveľa krajšie. A veľa to na mne nie je. Veď poslem foto postavy

Flow333

Kleopatra
včera som mala 3 týždne. Mna ani nesvrbi nič, len badam ako sa začínajú tvarovat. Už su oveľa krajšie. A veľa to na mne nie je. Veď poslem foto postavy