Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jednotka1

cavte,tak uz som po.ovela viac ako prsia ma boli chrbat.idem zdochnut,inak cakala som vačšiu bolest.a vobec nevadilo,ze som bola chora.

barbora10

kapsula sa moze vytvorit skoro po operacii,rok po operacii,tri roky,ale aj neskor,hocikedy,alebo niekedy aj po kojeni,ale tiez sa nemusi vytvorit nikdy.a kapsula neznamena,ze telo neprijalo implantat.to sa prejavuje inak a urcite by ste to hned zistili.

tinda

lubs mna vyšla opka u tršku 2820eur plus som si priplácala druhý den v nemocnici 63eur,on je mladý doktor môže mať okolo 38rokov si myslím teda

laloa556

kleopatra máš ich fakt prekrásne!!! veľmi sa mi páčia ;)

inak baby, aj mňa by dosť zaujímalo, tuším ivka sa to tu pýtala (ak nie, prepáč:)), že keby telo neprijalo silikón, kedy by sme to vedeli? ja som skoro 7 týždňov po op (to letííí:) a tohto sa trošku bojím, že čo ak sa mi vytvorí tá kapsula.. tak hádam, že keby sa mala, tak by sa dávno vytvorila, ale rada by som toto vedela.. zabudla som sa to spýtať dr. vy viete?

Flow333

Lenkea

ono je to asi individuálne. Na každom to vyzerá inak. Ja som cakala že 460 budú giganty a pozri foto. Je to v pohode.

ivka1980

Lubs
ja sice nemam male dieta (dcera 10 r.), ale po tyzdni som mohla dvihat veci v pohode ako nakup. Jedine som nemohla dvihat veci vyssie ako nad hlavu. A doktor Trska mi poslal mail (neviem ako dostal moju adresu), ze behom dvoch tyzdnov mozem mat po operacii, vratane konzultacie,predoperacnych a opky, takze v poho. A je ovela lacnejsi ako ini.

lenkea

tak, predoperacne mam za sebou, vsetko je ok, tak som si vydychla.. idem si kupit nove papucky do nemocnice,,uz len 12 dnii..
inak, vcera som videla babu o ktorej viem, ze ma 300 stredny profil a keby som to nevedela , ani si nevsimnem, ze ma spravene prska..take nevyrazne ich ma..moze to byt tym strednzm profilom? ja mam mat vysokz 300, dufam, ze budu posobit vacsie..

Flow333

Lubs

vidíš máš podporu muža, ja som ju tiež dvuhla, to nie je problém. Len väčší je asi strach aby sa niečo nepobabralo. Dnes som už aj soferovala. 3 týždne sú už úplne ok. To zvládnete.

Kleopatra
ozaj vyzerajú na viac ako 300 ml. Krásne

barbora10

lubs

nic neodkladaj.moj maly mal pocas operacie dva roky a zvladli sme to.ak ti bude priatel tie dva tyzdne fakt pomahat,tak sa to bez problemov da zvladnut.

kleopatra

nadhernéééé!!!a su aj dost velke,mozes byt nadmieru spokojna.