Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

bon bony, potom mrknem foto keď pošleš. Bola si pozrieť v Mirage a v Auparku? Bude kde kupovať spodné prádlo.

bon bony

maria ahoj,jasne som OK, nic ma neboli ani neviem ze som po opke /sice uz to bude 4tyzd./ a nove cici berem ako svoje uz :D som spokojna ako mi ich dr. urobil,takze sa tesim :)
potom prihodim fotky do galerie

Flow333

Silviklh

tak viem, že na splátky robia aj v Košiciach. Chirmed. Pozri na internete. Podľa toho odkiaľ si.

Bon bony
záleží aj od strihu podprsenky. Ale keď ti sedí obvod a kosiky malo by to byt ok.

maria1113

ahoj silviklh, na splátky sa to určite dá, zdá sa mi, že aj v novamede to robia, skús pohľadať na internete. Určite sa to dá vo viacerých klinikách. Určite je lepšie, keď ideš na plastiku po deťoch, ale ak po tom veľmi túžiš, tak choď za svojim. Ak ale plánuješ dieťa v blízkej budúcnosti, tak si myslím, že by si mala počkať s operáciou až potom.

silviklh

ahojte,chcem sa spytat,chcela by so msi dat zvacsit prsia,neviete,kde je to mozne aj na splatky??
a druha otazka,este so mnemala dieta,ak oto bude,ked ho budem mat?prsia poto mzmenia tvar a budem musiet znova ist na operaciu,alebo??ĎAKUJEM baby :)

bon bony

caute baby :)poradte mi prosim vas skusenejsie!

je podla vas podprsenka co zakryva prave bradavky s dvorcom akurat? alebo mala?

take som si kupila dve, kostice sedia, ale neviem ci kosiky nie su male?
ja v tomto zatial amater :D