Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

maria no to ano,to sa mi zda cudne :D ale mna skor zaujalo ako im hned spravili tie podprs. krajsie vacsie prsia a pri sebe,cize vyber podprsenky je fakt dolezity. A 90% je fakt vela,to ma skoro kazda nespravnu... Skoda ze tu nemame taku odbornicku ako je pani helenka:))

jaj jasne, ty mas taky neskorsi termin, ale uz sa ti to krati!
a pojde ti to cim dalej rychlejsie ,aspon budes cez vianoce 100%ne funkcna:)

bon bony

maria diky za info, musim to pobehat a vidis aj stare dobre HT malo vacsinou dobry vyber. pytam sa asi 1000x, ale ty mas kedy opku a ku komu? je tu toho vela:))

maria1113

v auparku je intimissi predajňa a v mirage je sa mi zdá tiež spodné prádlo. Páči sa mi celkový vzhľad obchodu, je to kolos. Pozerala som v hypertescu , je tam dobrý výber.

bon bony

maria len som ich preletela, mirage vyzera fajn, ty si tam bola? je tam nieco s podprsenkami?
Inac fakt v tescu vedla je aj celkom dobry vyber. Mne chyba ze nikde nie je ziadna odbornicka co by vedela poradit. Dnes som pozerala video s jednou odbornickou, pozrite si, fakt vybrat spravnu podpr. je tazkeeeeee!

podprsenky.blogspot.com

bon bony

inak ano, je vidiet ako sa usadzaju, resp. sa zaokruhluju, makknu, cim dalej su prirodzenejsie!
ked boli ako skaly,tak vtedy normalne tazko uverit ze zmakknu,ale je to tak:))

flow, praveze kosiky neviem ci nemam male. sedia mi kostice, pekne lemuju prsia, ale kosik mam tak do pol prsa, to je asi taka podprsenka.....

inak som si myslela ze moze byt len latkova s kostivou ale ze moze aj vystuzena ale nech pekne kopiruje prsia.
Neviem ci mi netreba hlbsie kosiky, sakris :-/

maria1113

V sobotu som bola pozrieť v Europalace a teda čakala som viac. To je úplne o ničom, však tam dokopy nič nie je a taká reklama bola.