Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

Flow, Barborka - ďakujem vám, zas som o niečo múdrejšia :) som myslela, že sa kapsula vytvorí práve vtedy, keď telo neprijme implantát.. hm.. a kedy sa vytvorí kapsula? čo robiť pre to aby sa nevytvorila? či tomu sa nedá zabrániť?

adelaide - áno, treba zdravotnú dokumentáciu alebo kompletný výpis.. ale keď si od obvodnej vypýtaš kartu, tak by nemal byť problém.. ja som sa bála, že mi ju nedá a v pohode, bola zlatá, pár dní pred OP som si mohla ísť pre ňu.. ja som bola na OP v Pezinku u Dr. Červeňa a na operačke som mala nohavičky a ponožky som si mohla nechať.. a dajú ti taký plášť.. ja začínam mať tiež chrobáka v hlave z tej kapsuly. snáď sa nám žiadnej nevytvorí!! :/

jednotka1

flow
robili mi to v pondelok o 17 hod a v utorok o 10 som uz bola doma. dali mi 350 ze viac by sa mi na prvy krat nezmestilo,a lavy som mala trochu vačší,tak ma aj viac boli cela lava strana.

maria boli,boli ked si kichnem ale strasne ma boli chrbat,neda sa mi poriadne vystriet.

adelaide

baby - na operaciu musim priniest svoju komplet zdravotnu kartu? bude to nutne k cervenovi?

a este : uz to tu bolo rozoberane, ale prosim vas- na operacii mam co na sebe...aj ponozky? ci nie..

a este k tej kapsuli : ani vas to nikdy nemata, a nenapadne vy co uz mate rok a viac po?..ja som tak dobry siritel depresii co ..pardon, len sa pytam !! :))

lenkea

baby, uzivala niektora z vas pocas opky ten norethisteron na oddialenie menzesu?
nebude pre mna op bolestivejsia? a kedy po op ho mam vysadit? urcite budem nafuknuta ako balon, ach..

maria1113

akoj korki, tak ty ideš vlastne po desiatich rokoch na výmenu? No teraz je naozaj veľa možností, kde sa dá operácia realizovať. Záleží odkiaľ si. Takisto aj cenovo je to veľmi rozdielne. Ja idem do Novamedu, v septembri som bola na konzultácii a v januári mám termín op. Cenovo je to fajn vyjde ma to 2180eru. Veľa žien chodí do BA k dr. Trškovi, tam je cena podstatne väčšia, ale zase nemusia tak dlho čakať. Záleží odkiaľ si a koľko chceš do toho investovať. Ak sa chceš dostať do galérie, tak pošli fofo pŕs na e.uhrinova@gmail.com a potom ti príde link s heslom, kde si budeš môcť prezerať fotky.

korki

ahojte zienky... super, ze som objavila toto forum. pred 10 rokmi, ked som mala ist na opku, tak taketo nieco nebolo a ja som to tak potrebovala. teraz sa chystam na opku znova, dufam, ze to tentokrat vyjde. ale poviem vam, omnoho viac sa bojim ako pred 10 rokmi. vtedy mlada, bezdetna, ziadne zavazky, teraz dve deticky, teda tri ak ratam aj manzela a obavy, ze co ak nieco... ale to asi mame kazda. dolezite je, ze to chcem a tuzim po tom od svojej 18. teraz mam 30, takze po 12 rokoch si chcem konecne splnit sen a mam na vas strane vela otazok, ani neviem, kde zacat.... asi prva bude, ze kde si to dat urobit??? pred tymi 10 rokmi som mala zajednaneho doktora v ruzinovskej nemocnici, vtedy boli tieto sukromne kliniky strasne drahe oproti normalnej nemocke. ako je to teraz??? tam sommala zajednaneho doktora Minarojevicha. neviem, ci som to dobre napisala. on robil opky aj v stv, ked sutazili ludia o plasticke operacie...