Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

na operácii v novamede som mala oblečené svoje nohavičky,silonky ktoré mi dali a operačnú košelu.všetky tieto veci som mala oblečené až do odchodu domov.takže nepotrebujete žiadne pyžamo.zdravotnú kartu som mala celú so sebou,ale stačí aj jej výpis,pokial vám ju obvoďák nechce dať.

Flow333

Pancuchy alebo obvazy sú kvôli tromboze. Niekto to dáva, niekto nie. Tak ako niektorý DR chce utz prsnikov iný nie

maria1113

jednotka, určite je to veľká záťaž na chrbát, každá si to musí poctivo odtrpieť. Skús poliečiť nádchu napr. zázvorovým čajom

laloa556

maria1113 ja som nemala žiadne sťahovacie pančuchy.. neviem, niekedy ich dávajú, niekedy nie, neviem od čoho to závisí.. ja som bola na op spolu s clang a ešte jednou jej kamoškou a ani jednej nám pred op nedávali pančuchy, len plášť.. neviem, možno to obliekajú až potom :DD ale nie :)))