ahojky
maria, diky. no praveze nejdem na vymenu. lebo som nakoniec nebola. ale mala som uz tesne pred op a zle predoperacne vysetrenia, totalna anemia. by som to neprezila... takze som sa musela rok liecit a potom som uz nemala kedy, a ked uz som aj chcela, tak som si povedala, ze uz po detoch. a to mi slubovali, ze po detoch mi akoze narastu, xixi. ziadne take, neviem, ked som kojila, tak boli akoze plnsie, mlieka, ale vacsie urcite nie a teraz ked uz som dokojila, tak ich mam mensie ako som mala, teda ziadne... najhorsie je baby, ze ja mam dve deti, 3 rocnu a 1 rocneho. tak neviem, ci sa dat na to teraz, ci pockat este aspon rok. ale manzel slubuje, ze sa postara a bude aspon dva tyzdne nonstop pomahat. fakt mam dilemu... ale ja by som isla aj teraz hned, ked sa na seba pozriem...inak som z partizanskeho, takze v podstate mi je jedno ci BA alebo BB. chcem si tu nechat od vas poradit. a samozrejme, ze by som to chcela tak do tych cca 2000 eur. a neboli ste tu niektora aj na zvacsovanie v nejakej normalnej nemocke, napr. v BA v ruzinovskej. lebo ja som mala termin pred tymi 10 rokmi, len to nevyslo, tak neviem, urcite to vyslo lacnejsie. vtedy to bol rozdiel oproti sukromnym klinikam. ja som to mala vyratane na nejakych 45 000 a v sukromnej to bolo cca 80 000. a chudobna studentka sa zmohla len na to. ale zas teraz nechcem aby cena ovplyvnila kvalitu. to nie... necham si poradit... no a fotocky si pridavate tam len tie, co uz mate po asi??? nie?