Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

a je tu niektora z vas,ktora bola v obyc. nemocke??? nie ze by som chcela setrit, ale ak to ma byt o dost lacnejsie a ten isty vysledok, tak preco nie???

korki

dakujem, zlate ste... vdaka vam sa na to zacinam normalne tesit... xixi
no co tu pisete, tak mi vychadza ten dr. cerven. tak idem skusim dohodnut konzultacku a uvidime. myslite, ze do leta stiham??? myslim, aj so zahojenim???

bon bony

ja som bola v BB v novamede a tie stahovacie pancusky som mala.
Len nohavicky, tu ich koselu a pancuchy - to je vsetko.
tie co ste sa pytali na ponozky :))
tak tie pancusky su take ze ich mate aj na stupajach ci ako to nazvat :D takze ponozky urcite nie

laloa556

korki, keď ti manžel sľúbil, že ti pomôže, tak choď do toho ;) je super, že máš aj z jeho strany podporu ;) ja som z BA a bola som na OP u Dr. Červeňa, on operuje v B. Bystrici, ale raz do mesiaca aj v Pezinku (tam som bola operovaná) a opka ma vyšla do skoro 2200€.. čo tu čítam koľko kočky platia, tak tento dr. sa mi zdá "najlacnejší" a má perfektnú prácu, zlaté ručičky, skvelý prístup.. aj my je ľúto, keď mi povedal, že sa vidíme na kontrole až o rok, pokiaľ nebudú nejaké problémy, že ho už neuvidím :)) veľmi zlatý človek, aj sestričky a všetci naokolo! ;) týmto ich pozdravujem :)

maria1113

korki pošli svoje foto teraz pred. Keď už máš dve deti a nekojíš , tak by si sa mohla odhodlať na to. To vieš, že v normálnej nemocnici je to lacnejšie.

korki

zienky a pisete tu o tromboze. ja mam krcove zily na nohach, myslite ze to bude problem? urobia mi opku?? uzivam aj na to lieky...
a tie co chodite nejako pravidelne cvicit, tak ako ste sa zaclenili do normalu? kolko tyzdnov asi tak, kym sa dalo podat 100 percent vykon napr. na aerobiku??? lebo som instruktorka, tak potrebujem vediet, aku asi pauzu budem mat...

korki

ahojky
maria, diky. no praveze nejdem na vymenu. lebo som nakoniec nebola. ale mala som uz tesne pred op a zle predoperacne vysetrenia, totalna anemia. by som to neprezila... takze som sa musela rok liecit a potom som uz nemala kedy, a ked uz som aj chcela, tak som si povedala, ze uz po detoch. a to mi slubovali, ze po detoch mi akoze narastu, xixi. ziadne take, neviem, ked som kojila, tak boli akoze plnsie, mlieka, ale vacsie urcite nie a teraz ked uz som dokojila, tak ich mam mensie ako som mala, teda ziadne... najhorsie je baby, ze ja mam dve deti, 3 rocnu a 1 rocneho. tak neviem, ci sa dat na to teraz, ci pockat este aspon rok. ale manzel slubuje, ze sa postara a bude aspon dva tyzdne nonstop pomahat. fakt mam dilemu... ale ja by som isla aj teraz hned, ked sa na seba pozriem...inak som z partizanskeho, takze v podstate mi je jedno ci BA alebo BB. chcem si tu nechat od vas poradit. a samozrejme, ze by som to chcela tak do tych cca 2000 eur. a neboli ste tu niektora aj na zvacsovanie v nejakej normalnej nemocke, napr. v BA v ruzinovskej. lebo ja som mala termin pred tymi 10 rokmi, len to nevyslo, tak neviem, urcite to vyslo lacnejsie. vtedy to bol rozdiel oproti sukromnym klinikam. ja som to mala vyratane na nejakych 45 000 a v sukromnej to bolo cca 80 000. a chudobna studentka sa zmohla len na to. ale zas teraz nechcem aby cena ovplyvnila kvalitu. to nie... necham si poradit... no a fotocky si pridavate tam len tie, co uz mate po asi??? nie?

zuzkas

a keď som ja bola na opke,tak sme mali tie sťahujúce pančuchy všetky 3 čo sme tam boli,teda cocacola a ešte jedna baba.

zuzkas

teraz som si všimla,že vám už laola poradila:-)
adelaide ja sem chodím a dobre sa mám:-),len už doma zarezávam,takže mám pomenej času a tiež mi ide na nervy ten častý výpadok stránky:-(