Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Aquamarine

som velmi zvedava na tvoje bombicky. To budu prsiska!!!! :-) kolko mas teraz pod prsiami? A aku znacku si ides dat? Vies aj rozmer implantatov?

aquamarine

korki
opku mam az vo febr.2011,ale mam navrhnuty vysoky profil 550ml gulate a v pohode doktorka vsetko sme prebrali ja som chcela 650,ale povedala ze to je velmi vela tak ona poveda 450 no a nakoniec usudila ze do mna narve aj tych 550:)tak som happy lebo nerada by som sla na reopku len kvoli velkosti....tak uvidime
mam kamosku kt.operovali v presovskej nem.a hovorila ze vsetko bolo ok,jasne ze v klasickej nemocnici nie je taky luxus ale co sa tyka opatery a hlavne sestriciek tak len chvalila...aj ked urcite su aj pripady kedy sa najdu zavistlive zeny,bo aj taky pripad som pocula ze dievca po opke pytalo nieco na zmiernenie bolesti a sestra jej zadrela ze ,,pre krasu sa trpi,,!
no by som jej riadne vypapulovala!!
a este co sa tyka ceny tak se vsym vsudy 1800 eur

Flow333

Korki

a Košice sú ti asi moc od ruky čo? Lebo viem, že dá sa v chirmede dohodnúť. A aj cena je primerana za služby a kvalitu. Aj iné kocky sem cestovali za opkou.

Aquamarine

si z ke? A ku komu ideš na opku?

maria1113

adelaide, ja neviem kedy potvrdím , temín mám 25.1, či stačí okolo 27.12, alebo skôr? Určite tam operujú aj počas sviatkov

korki

aquamarine, a aky je tam pristup? ak to vies nejako porovnat, oproti tym kockam,co tu pisu, co boli v sukromnych klinikach??? tiez si mozes vybrat velkost a profil? a ako je to cenovo???
ja sa pytam preto na tie obyc. nemocky. lebo ja uz som tam v tej ruzinovskej pred ytmi 10 rokmi mala termin zajednany, u dr. minarovjecha. a men sa to velmi pacilo, bol mily, aj z telky ho poznam.
a ako tu pisete, tak u dr. cervena uz do leta nehrozi asi. takze idem skusat dalsie ...
adelaide, a hovorila si o tom na konzultacii,z e mas krcove? ved myslim, ze ked to spomenies, aj sami ti navrhnu tie pancuchace...
a klobuk dolu, pri 3 detickach a tak malinkych, ze ides do toho... si ma inspirovala... vies, ja sa nebojim, ze to nezvladnem. len aby sa nieco neskomplikovalo pri beznych domacich cinnostiach a behani okolo deciek... by som si to vycitala potom, ze som aspon tyzden nedavala pozor. s muzom rozmyslame aj nad tym, ze decka dame rodicom a my pojdeme na tyzden do BA aby som aspon tyzden mohla lezat a nic nerobit, nech sa to poriadne zahoji. ved uvidime...

adelaide

a inak mam tiez nabeh na krcove zily..cize ja by som urcite tie pancuchy rada..ak sa da..
je tu nejaka co mala v PK na sebe pancuchy?

adelaide

baby diki.
laloa takze ty v PK -NIC? zaadne pancuchy? no spytam sa. pytam sa preto lebo nerada ukkazujemsovje velke palce na nohach :o)
zuzka tak super ze ti je dobre.

maria - no veru dozvieme, chvalabohu..neviem napadlo ma tak pred vianocami ze by som potvrdila? alebo medzi sviatkami...ty kedy?

a opat apelujem na sportovkyne : co SVIHADLO potom? dnes sa mi podarilo si zaskakat.. no milujem to, ked uz nie beh, tak aspon trieskam svihadlom do kuchynskkej linky..

korki: ja mam 5, 3 a 1 rocne deti..cizte 3 kusy..a tiez sa bojim..ale co tu baby pisu ze sa to proste nejak daaaaa.aj ked tomu ze sa mala nebude na ruky pytat vobec ale vobec neverim :o)

maria1113

korki, dr. Červeň má dosť plno, neviem,kedy ti dajú termín, ale už ich je dosť objednaných až na jún. Často sa stáva, že sa niečo uvoľní, ja som aj volala sestričke ešte v oktobri, že ak sa uvolní niečo , tak môžem aj skôr, ale takto pred Vianocami by som už nešla.