aquamarine, a aky je tam pristup? ak to vies nejako porovnat, oproti tym kockam,co tu pisu, co boli v sukromnych klinikach??? tiez si mozes vybrat velkost a profil? a ako je to cenovo???
ja sa pytam preto na tie obyc. nemocky. lebo ja uz som tam v tej ruzinovskej pred ytmi 10 rokmi mala termin zajednany, u dr. minarovjecha. a men sa to velmi pacilo, bol mily, aj z telky ho poznam.
a ako tu pisete, tak u dr. cervena uz do leta nehrozi asi. takze idem skusat dalsie ...
adelaide, a hovorila si o tom na konzultacii,z e mas krcove? ved myslim, ze ked to spomenies, aj sami ti navrhnu tie pancuchace...
a klobuk dolu, pri 3 detickach a tak malinkych, ze ides do toho... si ma inspirovala... vies, ja sa nebojim, ze to nezvladnem. len aby sa nieco neskomplikovalo pri beznych domacich cinnostiach a behani okolo deciek... by som si to vycitala potom, ze som aspon tyzden nedavala pozor. s muzom rozmyslame aj nad tym, ze decka dame rodicom a my pojdeme na tyzden do BA aby som aspon tyzden mohla lezat a nic nerobit, nech sa to poriadne zahoji. ved uvidime...