Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Lubs,

Ani u dr Tršku si netreba nič objednávať, žiadne silikóny, retro prsenku... treba si len vybaviť predoperačné a poslať peniaze na účet, to je všetko, takže bez starostí, čo mne moc vyhovovalo, termín som dostala o tri týždne, jesť nám nosili na izbu, dokonca sme mali nadštandardnú izbu s plazmou:)))

ivka1980

baby o tych pancuchach, ja som ich mala a davaju sa strasne tazko, lebo su riadne stahujuce. ja mam tiez krcove zily, vnutorne a niekedy riadne nohy bolia, ked sa dlhsie nehybem,cize som sa obavala, ze ako to bude po opke, ale vdaka pancucham ma nebolelo nic a mala som ich obute 3 dni.
Lubs
ja som nebola u Trsku,lebo som mala uz zajednanu opku v interklinik ale poslal mi mail, ze dokazu spravit opku aj za 1600 eur. ja som platila v interklinik 3130 eur, ale nemala som starosti s nicim ako napr. objednat podprdu, silikony, pancuchy a jedna noc na klinike - ta bola zahrnuta v cene 100 eur.
a doktor povedal,ze baby rysavky krvacaju viac ako ostatne, jedna bola so mnou na izbe a ju si tam nechali 3 dni,lebo jej nemohli zastavit krvacanie.

Lia86

Lubs,

Aj ja som bola u dr. Tršku. V cene je jedna noc, ale doktor dáva na dve noci dreny a bola by hlúposť ísť deň po opke domov a na ďalší sa vracať na preväz a vybratie drenov ak nie si z BA. Ďalšiu noc máš už aj infúzky antibiotické a od bolesti v cene. My sme boli dve holky a nevedeli sme si tú ďalšiu noc vynachváliť. O deň viac dostávaš antibiotické infúzky, čo je super. Myslím, že tie dreny tiež veľmi pomohli, nemala som prska po opke skoro vôbec opuchnuté a dr vravel, že podľa neho znižujú aj riziko tej kapsúlácie. Ak by si mala nej otázky, šup sem s nimi:)

laloa556

* mI je ľúto, kokooos aká hrubka, sa hanbím :D

korki, predoperačné som si vybavovala sama cez obvodnú a tie som mala podľa mňa drahé.. za krvné testy som platila okolo 24€ a za interné 20€.. ale to závisí od doktorky, čo ti to robí, každá má iný cenník..

adelaide - nie, v PK som nemala žiadne ich pančušky, len svoje ponožky som si nechala.. ale to ti všetko pred OP povedia, že čo si máš nechať na sebe a čo nie..
ja som skoro 7 týždňov po OP a pýtala som sa dr. napr. na aerobick či zumbu, či by som mohla začať a on, že áno, ale že pomaličky, že nech to zo začiatku nepreháňam, nech tam neskáčem ako koza :D takže radšej ešte počkám.. pre istotu..

ináč kočky, začali ma akosi pobolievať bradavky, aj jazvy pod pazuchami.. a pravé prsko je o.k., len pod ľavým keď si hmatám tak na spodku pod bradavkou ho mám akosi o dosť menej citlivé.. je to ešte normálne, keď som necelé 2 mesiace po OP, že sa to všetko ešte hojí a usádza, či mám volať dr.? keď som bola na kontrole, tak bolo všetko v poriadku...

maria1113

toto časté vypadávanie aj mňa znernozňuje, v nedelu to nešlo od poobedia až do pondelňajšieho rána. Každý deň to vypadne na nejaký čas, neviem, či je to preťažením stránky.

Cheri39

korki, ešte k tomu termínu, ja som bola u dr.červeňa na konz. 10.10.2010 a termín mi dal 5.3.2011 s tým, že si ma poznačili, že by som prijala aj nejaký skorší, potom som tam volala, aby na mňa nezabudli a o 2 h mi volali naspäť, že sa uvoľnilo na 6.11.2010, takže už som skoro mesiac po opke, a som happy, že nemusím ďalšie 3 mesiace nervačiť...vlastne od konzult. do opky to netrvalo ani mesiac.
adelaide, ja som mala v PK také huňaté ponožky, lebo som taká zmrzlina a ten anesteziológ, že jemu nevadia, tak som si ich nechala, a lola mala holé nohy a potom banovala, tam nedávajú žiadne pančuchy, len takú košeľu...
adelaide, nepíšem sem, ale čítam si to tu priebežne, odrádza ma, že tá stránka často blbne...

Flow333

Aquamarine

to mas presne ako ja 77. Tiez lutujem ze som nedala 520. Ale dr uz na 460 krutil nosom. Ale vobec nemam pocit ze by boli velike. Do vysky su. Ale plosne by som este prijala, tym ze prsia mam dalej od seba. Ale zas inak budu vyzerat v normalnej podpirkr ked pojdu k sebe.

aquamarine

Flow333
Ano,budem mat Mentory.Zatial som si rozmery nepozerala na nete ale dostanem sa k tomu:))
Pod prsiami mam cca 76-77 cm a dr.povedala ze po opke by som mala mat cez prsia tak 102cm,ale ze to moze byt aj menej aj viac:))uvidimeee tesim tesim:)