Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Tinda,

Ty si bola v SNOPe? Bo ja som tam bola dva razy, raz s kolenom a raz s prskami, a zakazdym som bola v tej nadstandardnej izbe, kde bola plazma na stene... Mozno sa im zrovna pokazila alebo co:)S tym cvicenim, no mne dr povedal ze po tusim 6 alebo 8 tyzdech mozem plnu fyzicku aktivitu. Ale este pol roka po opke by som mala na sport nosit tu retro prsenku...

zuzkas

baby ja som po opke dnes presne 6 týždňov a tiež mám akoby umrtvené prská ešte zo spodu a lavú bradavku mám takú menej citlivú.keď som bola asi 2 týždne po opke,tak sa mi na zimu rovnako postavili a teraz tá lavá je lenivá.a ešte mám pod pazuchami také menej citlivé,že keď sa holím tak,necítim ani žiletku sa bojím že sa porežem.ja mám kontrolu 12.12.tak uvídím,čo dr.povie.

Flow333

inak aj chirmed ke vas nabali domov liekmi, aj atb aj proti bolesti aj na spanie, som prisla s nasackovanymi tabletkami. sa manzel smial, ze uz mi treba len tu plastovu misku ako v starobinci....nastastie mne proti bolesti netrebalo nic.

bon bony

maria tie pancuchace mas len tam,ked budes odchadzat domov idu dolu, to ti sestricka pomoze lebo to je dost narocne s tymi vyradenymi rukami

laloa556

Flow, ja som dostala strach, si ma ukľudnila, dííík :) keď pravé je o.k., len to ľavé mám také necitlivé, správne si to nazvala - také akoby umrtvené :/ dúfam, že sa to dá do normálnu, trochu sa bojím.. takisto aj ľavú bradavku mám akúsi "pribrzdenú" :) keď mi je napr. zima, tak práva sa "postaví", zatiaľ čo ľáva tiež ale pekne dlho jej to trvá, mám rôznu citlivosť, snáď sa to vyrovná :/
ty si koľko po OP? a nič iné ti netŕpne alebo nebolí?

tinda

lia veru nemali:)))a sme akurat s babami hovorili,že nam chýba telka a pozri vy ste mali xi.Ja idem v piatok na kontrolu po 6týždnoch,sa teším už,že budem môcť zhodiť retro cez den,kedy môžem začať cvičiť?

Lia86

Tinda,

Hej, vy ste v tej izbe nemali plazmu na stene? Vidíš, ja som už aj úplne zabudla, že ešte aj doma som hltala antibiotiká:)))

tinda

lubs tak lia na všetko už odpovedala:)ja som neni z ba tak som si noc priplatila,lebo dreny treba mať u neho dva dni a s tým by som sa veru domov asi netrepala a ako lia píše,som bola veru rada,že som tam bola o jeden den naviac a okrem tých infuzok doktor predpisuje recept z antibiotikami ešte domov,som brala doma ešte týžden každých 8hodin.
Lia vy ste mali plazmu??no teeeda,mi sme boli tri baby,jednej z nich aj aquamid daval super to mala...