Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

lubs
skoly sa vobec nemusis bat ja by som sla do skoly aj den po :D nakoniec som sla po 7dnoch a to som absolvovala cestu o 3rano autobusom 250km!poviem,ze najhorsie z toho vsetkeho bola cesta mhd to som myslela,ze mi prsia vyskocia :) inak je to uplne v pohode
inak som nieco malo 3tyzdne po,zarezavam vo fitku(mohla som ist aj skor,ale bola som leniva :) , v praci, v skole...bez bolesti a kebyze to nemam zakazane tak ani neviem,ze som niekde bola a kludne makam na 100% (momentalne sa rozumne setrim)

barbora10

zuskas,laloa

presne taky pocit som mala aj ja.aj s tou pazuchou a aj na spodu prska,take ako necitlive,ale vsetko preslo.chce to iba cas.ja uz ani neviem,ze mam prska spravene.su uplne ako moje.ale tiez to tak na zaciatku nebolo,takze budte vklude:-)

korki

ahojte zienky...
bellinka a ake mas spatne pocity z toho vsetkeho? a kde si si davala robit??? ako dlho ti trvalo, kym si sa dostala do uplneho normalu ako pred op. hlavne to cvicenie ma zaujima...
babule, a vysvetlite mi prosim vas, ako je to s tym vyberom implantatov??? aby som bola mudra, ked pojdem na konzultku. viem, ze su gulate a anatomicke a dalej sa to ako rozlisuje??? a gulate si aj niektora davate? nie su neprirodzene???

clang

Ahojte dievcence :))
dlho som tu nebola, tak som spatne citala co nove...

kleopatra - krasne, naozaj musis byt velmi spokojna.

bellinka - gratulujem :DDD a prajem este vela spokojnych rockov

bon bony - ako sa mas? co prska?? v pohodicke?? usadzaju sa rovnako?

laloa - cau moja, uz si zacala cvicit???

alore - to 75D sa ti ako podarilo?? to bola nejaka push up??ty si si davala 325 ked si pamatam. ze?? a inak ako? spokojna??

laloa556

zuzkas tak to tak asi má byť, keď to tak máme viaceré.. ja to mám presne tak isto ako si to opísala.. ale je to trošku nepríjemné, keď si chytíš prsko alebo pod pazuchu a cítiš to ako umrtvené :) no nech sa nám to dá čím skôr dokopy ;)