Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria neviem ešte.muž asi bude chcieť ísť so mnou a v tom prípade pôjde aj malý.pubertiačka ale určite nepôjde:-),ešte stále to nezistila!

zuzkas

a niekedy aj viac krát za deň.často je asi preťažená,alebo napr.ráno sa viem vždy prihlásiť,ale večer mi anechce vôbec načítať..

jednotka1

tak to potom nielen mne to velakrát nejde ani len pripojit sa sem.
zuzkas snezí,ale nie az tak strasne.
dobre baby, idem si dat obklady,lebo zase to mam dake čudné.

maria1113

zuzka včera som bola v BA, boli cesty úplne bez snehu a suché, dobre, že som nešla dnes, to by bola katastrofa. Teraz tu teda sneží dosť, doobeda som bola v žiline u kaderníčky a ledva som sa tam dotrepala, cesty strašné

zuzkas

inak skúšala som sem písať asi pred hodinou a zas to blblo,tak som šla von s malým a so psom odhrňali sme sneh z auta.aj u vás tak sneží?tu je to katastrofa.