Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

aquamarine

adelaide
uz sa ti to krati:)koncom januara mas termin ze?
ako na tom si z predoperacnymi?uz vies co u koho za kolko?pripadne co vsetko chces vziat do nemocnice...

zuzkas

áno moja bude mať 10 o 2 mesiace.inak aj ona už používa rôzne slová,pred pár dňami dostala poznámku,že hreší.povedala spolužiakovi nech drží hubu,ty kokso a ty koki je u nej oblúbené.doma sa snaží byť normálna,ale v škole a na hádzanej..no potrebovala by riadne po riti.

zuzkas

áno moja bude mať 10 o 2 mesiace.inak aj ona už používa rôzne slová,pred pár dňami dostala poznámku,že hreší.povedala spolužiakovi nech drží hubu,ty kokso a ty koki je u nej oblúbené.doma sa snaží byť normálna,ale v škole a na hádzanej..no potrebovala by riadne po riti.

zuzkas

maria1113

a tvoja má len okolo desať rokov že? Počkaj za chvílku, moja bude mať v januári 13 a tie výrazy čo používa (to je cool, to je husté...) berie ma z toho. Ja by som tiež tú moju tam nebrala na kontrolu.

Lia86

Torok1

Ja som si davala robit predoperacne u mna v meste, ale viem, ze v SNOPe robia, holka co bola so mnou si tam davala robit predoperacne. Mna to vyslo okolo 2850-2900 eur, neviem presne, ale fakt si si vybavila len predoperacne a previedla prachy na ucet, nic ine si nemusela, bez starosti...

zuzkas

maria neviem ešte.muž asi bude chcieť ísť so mnou a v tom prípade pôjde aj malý.pubertiačka ale určite nepôjde:-),ešte stále to nezistila!