Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

tinda

ale mas ich pekne pri sebe. ja mam tiez siroky hrudnik a aj ked som chuda, tak prska mam daleko od seba. este aj vacsie implantaty by to chcelo aby sa mi dostali viac k sebe...tak nabuduce:-)

adelaide

tinda a ake mas miery prosim ta? hrudnik. aj cez prsia..a vyska..vaha...mas ich velmi pekne!ale verim ze foto skresluje a asi ich aj zvacsuje ze

tinda

adelaide dakujem,že prsiská:))to sa zdá na fotkách,v skutočnosti su menšie, k mojej postave by menšie ani neukazali,ja mám dosť široký hrudník a tým,že ja som mala svoje dosť ovisnuté,musel mi ich vyplniť.
ja som bola dnes na kontrole no ta cesta z ba domov katastrofa,strašné cesty,takže dalšia kontrola až o rok.
zuzkas aj ja mam cyklus uplne rozhadazany,ja som práve dostala skôr ako som mala

Flow333

Bianca Adelaide

dakujem. Aj mne sa zacinaju pacit:-) zlate ruky pana dr.

Zuzkas

k menzesu. Mne po opke prisiel tyzden skor. Uvidim, co bude teraz.

zuzkas

adelaide
včera bolo 6 týždňov.som spokojná,niesú veľké len sa mi zdajú tvarovo odlišné.ešte nemám pocit ani že by vystupovali,tak uvidím ako sa ešte zmenia.
babule čo ste po opke náhodou sa vám nestalo také,že ste nedostali po opke menzes?lebo ja som po opke dostala a už som mala pred 7 mimi dňami dostať druhý krát a nejak nechodi,tak neviem či to môže byť z narkózy.teda viem ,že hneď po opke nedostali niektoré kvôli narkóze,ale ja už som mala mať druhé a tie neprišli.

zuzkas

adelaide
včera bolo 6 týždňov.som spokojná,niesú veľké len sa mi zdajú tvarovo odlišné.ešte nemám pocit ani že by vystupovali,tak uvidím ako sa ešte zmenia.
babule čo ste po opke náhodou sa vám nestalo také,že ste nedostali po opke menzes?lebo ja som po opke dostala a už som mala pred 7 mimi dňami dostať druhý krát a nejak nechodi,tak neviem či to môže byť z narkózy.teda viem ,že hneď po opke nedostali niektoré kvôli narkóze,ale ja už som mala mať druhé a tie neprišli.

zuzkas

adelaide

adelaide

aquamarine no veru...tiez citim ze sa krati..ale tesim sa. konecne uz nebude sa mi o tom snivat ako teraz..alebo to budem riesit este viac ? no podla bab co semm chodia aj po opke (vdakabohu) je toto forum uz pekna droga.
ty kedy mas termin??
flw-aj mne sa pacia, a hlavne, ta asymetria co si mala predtym je upne fuc! ani a mi verit nechce ze ot vyrovnali implantaty rovnakych ml...zaujimave ..pekne
tinda . aj ty super..tie tricka...no paraaada ten vystrih...ale mas riadne tiez tie prsiskaaa.to uz je na mna vela..teda z tejto nuly co vychadzam...
a zuzkas - ake su teraz po mesiaci..ci uz viac si ze? nezdaju sa ti velke hej ?, .o)