Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Madame

Ahojte všetci

chcem sa spýtať, či každá po operácií nosila ten horný sťahovací pás - dosť to tlačí a čo som počula, niektoré ho ani nedostali.

dakujem

tinda

avm dakujem,flow o pár cm len širší,ale tebe tá velkosť tiež uplne sadla.
ivka a ty si kolko po opke?aj mna ťahalo v prsku aj dva týždne po opke,ale prešlo to,tak nemaj strach,to určite nič nie je,predsa je to velký zásah do tela,telo sa musí s tým nejako vysporiadať a implantát usadiť.

Flow333

Tinda
vidis ja mam este sirsi hrudnik. Cez prsia som mala 85 a to bola pristavacia draha.

Ivka
hlavne neztresuj. :-( ukludni sa. Chce to cas. Nespavila si divny pohyb? Vies svaly boli v klude ochabli, nepretaxila si sa?

Flow333

Tinda
vidis ja mam este sirsi hrudnik. Cez prsia som mala 85 a to bola pristavacia draha.

Ivka
hlavne neztresuj. :-( ukludni sa. Chce to cas. Nespavila si divny pohyb? Vies svaly boli v klude ochabli, nepretaxila si sa?

avm

flow
pekna si!!!

tinda
super, velmi prirodzene, vobec nie vela, velkost ti sedi :-D

to ja somm bola po OP cista deformita, teraz je vsetko uvolnene, zmakknute a fajn

avm

maria1113
predoperacne sa robia niekolko dni pred OP, treba treba vycestovat, ked Ti potvrdia volny termin, ktorych nie je vela

ivka1980

o tej hadicke v krku - ja neviem, ci som mala alebo nie, ale viem, ze som mala spalene pery a aj zvnutra ust na jednej strane, akoby z kyslika.
a baby, mna to teraz zacalo fest boliet. prava strana, pritom som uz bola ok a aj som zacinala robit lahsie veci okolo a aj riadit auto a od stredy ma to boli desne. aj som pisala doktorovi mail, ze ci to nemoze byt ta kapsularna kontraktura a on ze to je este priskoro, ze to moze byt jazva. ale mna jazva samotna neboli, boli ma cely spodok praveho prska. ja len dufam, ze nic vazne.

ivka1980

Lubs
no to som pochopila aj ja, ze zrejme ja ich mam najdrahsie a ako kedysi to jedna baba napisala, ze nie vsetko zlato sa blysti, je pravda. mala som nejake vyhrady, napriklad zo strany personalu, boli sice mili, ale len preto, lebo si si to v podstate zaplatila. tam ide len o biznis.
a este chcem povedat, ze ich nemam najdrahsie, lebo si to mozem dovolit (bodaj by).asi preto, lebo som sa zo zaciatku moc nerozhliadala a potom sa mi uz nechcelo znova menot a cakat este dlhsie.

tinda

adelaide 170cm,57kg,obvod cez prsia pred som mala 83 teraz mam 92.
flow hej dám ich pekne k sebe:)ty máš prská tiež supeer,možno po čase,ked ti ešte pekne zmäknu ich dáš aj ty k sebe v podprdke