Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Madame,

Mňa hrozne štípalo pod pravou pazuchou, a to mám rez zospodu, ako keby ma tam niekto zaživa rezal, fakt desné,ale našťastie to prešlo do nej 10 dní od opky... To chce len čas any sa všetko krásne zahojilo...

Madame

a je uplne normálne že mám jedno vačšie jak druhé ked som pár dní po operácií že? tiež sa chcem spýtať či je normálna taká štípacia bolesť - vzdy len na jednom mieste.

Madame

a je uplne normálne že mám jedno vačšie jak druhé ked som pár dní po operácií že? tiež sa chcem spýtať či je normálna taká štípacia bolesť - vzdy len na jednom mieste.

zuzkas

ivka aj mňa pobolieva pravé prso.lavé mám úplne v pohode a mala som aj prave,no teraz asi týždeň ma tam dosť často pichá,hlavne okolo bradavky a zo spodu.väčšinou keď dlhšie stojím.a dosť ma bolieva chrbát,až ma štípe.už by som mala začať trošku cvičiť chrbát,aby sa mi ponaťahoval a spevnil,ale bojím sa ešte aby som si nejak neublížila.