Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

maria
(=

navrhol mi ho preto, lebo mam ze vraj uzky obvod, a ak chcem vacsie prsia ako po vlozeni 320 ml implantatov, tak potrebujem extra vysoky, aby to vyzeralo prirodzene
a pri anatomoch je, ze vraj menší vyber velkosti.

Idem k Trškovi,a este sa neviem rozhodnut s tou velkostou.

bon bony

clangi ahoj :)) ak chces mi napis na bon_bony@centrum.sk , asi 5x som sa tu skusala dostat a neuspesne,stale mi to vypadava

lenkea

silviklh
mam 26 a som zo zapadneho slovenska,nechcem uz cakat, kym si najdem otca mojich deti a kym si ich spravim, aby som bola pekna. volim postup najprv prska, potom ostatne :-)

b4rbie

ahojte,
ja som tu nová, teda v minulosti som sem chodila a mam fotky aj v galerke.

Mám termín 28. februára. Chcela by som sa spýtať či tu niektorá má extra vysoký profil, kde je implantát vyšší ako širší... A neviem si to celkom dosť predstaviť, vraj to vyzerá dobre ale...

Lekár mi navrhol buď anatomický 320ml stredný profil, alebo 375ml extra vysoký profil anatomický, ale teda vyšší ako širší.

Ďakujem...

Madame

no to štípanie je taká bolesť ktorú nepoznám tak preto sa aj pýtam, nepríjemné fuj. tiež sa chcem ešte spýtať či kalciová masť je dobrá na rany. v lekárni mi to doporučila. nie nemám foto v galérke. nefotila som sa pred.

Madame

no to štípanie je taká bolesť ktorú nepoznám tak preto sa aj pýtam, nepríjemné fuj. tiež sa chcem ešte spýtať či kalciová masť je dobrá na rany. v lekárni mi to doporučila. nie nemám foto v galérke. nefotila som sa pred.

Lia86

Maria1113

Jazvičky sú už len čiarky:) ale ešte sú ružové, trvá trošku dlhšie dokiaľ vyblednú, ale teraz mi to nevadí a do leta budú krásne bledučké:)