Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

ináč baby, sa mi zdá, že sa mi zas zmenšili prsia :D možno nie, veď by sa už zmenšovať nemali, ale dnes ráno ako som sa pozerala do zrkadla, tak sa mi tak zdalo :D asi patrím medzi väčšinu báb, ktoré sa pred OP boja aby neboli veľké a keď je už po OP, tak by prijali aj väčšie :))

b4rbie

lubs

Ja som bola u neho na konzultacii a podla merani a elasticity koze, mi navrhol bud 320 stredny profil alebo 375 extra vysoky... obvod pod prsiami mam 70cm.

Este spominalnieco o 340, ale ze vraj to mi este napise v maily, ze to sa boji ci by mi nepresahovalo na bokoch vela.

Ono sa to do nich zmesti len ide o to, aby to vyzeralo aj pekne.
Kedy ides k nemu na konzultaciu? Alebo ak si tam bola co ti navrhol?

maria1113

b4bie, určite si nechaj poradiť od doktora, v galérii je veľa báb od dr. Tršku a majú naozaj pekne spravené prsia.

b4rbie

Ďakujem ...

Ja som tu galerku prešla celú =D, ked som sa opat motivovala ci mam ist do vačšich ako 320 ml.
Ja sa len bojim, či to nebude vidno, ked mam take male prsia, ze je ten implantat vyšší ako širší...

Ale zas na Tršku som počula len dobre ohlasy, tak ten asi vie čo hovori =)

maria1113

b4bie, v galérii má extra vysoký profil mondan, ako písala tinda a pozri ešte profil bambi1, tá má tiež tento profil, obidve boli u dr. Tršku. Ale oni mali oproti tebe predtým väčšie a ovisnutejšie prská. Ty máš pekný a pevný základ.

ivka1980

Tinda, Flow
mna to ale stipe, v utorok budu 3 tyzdne. prave ze som bola ok a teraz to zacalo boliet. ale zvlastne je, ze vecer ma to neboli, akoby som ani nemala ziadnu operaciu. mozno to bude tou namahou. a pravdepodobne to bude aj tou retro, lebo ked si ju dam dole, tak je to lepsie. inak kupila som si sportovu, je podobna tej retro, len je krajsia.