Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Flow,

Dnes su to presne 3 mesiace od opky, takze uz pohodka, ale na take sporty ako je aerobic alebo zumba mam strach, tam sa dost skace a asi by na mna pozerali ako na blazna keby som prisla ofacovana:))))

Flow333

Lia Ty si kolko po? Mna sa akurat manzel dnes pytal kedy pojdeme na svah. A ja ze az po vianociach najskor. Tak to bol pohlad.

Inak anesteza aj u mna uplne ok. Ani ma nenapinalo na kasel, ani krv ani nic. Ani zle mi nebolo.

solnicka

cavelko baby ma tu nejaka z vas termin po 14.feb u cervena a chcel by ist skor??? nieje to o vela ale predsa....

tinda

lia super nápad:)to by ma teda nenapadlo:)
adelaide asi strašne zaleží od anesteziologa,ja som žiadne také problémy nemala po narkoze,ani zle mi vôbec nebolo.

adelaide

lia-no super . tak uz aj sport..

baby co to tu pisete o tej narkoze..ze spalene usta..a vykasliavat krv..booooze..to co je
baby v PK - v pohode narkoza?

Lia86

Baby moje,

Dnes som prvý raz po opke športovala, a to celý deň na lyžiach!!! Snowboard som radšej zavrla, bo tam sa dosť padá, vstáva... Som sa bála, ale fakt pohoda, ako keby som ani prská nemala. Ale zas ja som si ich poriadne spevnila, dala tú retro prsenku a ešte som sa ofáčovala so sťahujúcim obväzom, ako mi to spravil dr keď som šla po opke domov, aby sa mi tam niečo nepohlo po ceste... Takže myslím, že keby som si dnes skočila aj bungeejumping, tak s prskami to ani nehne, xixi. Takže taká malá inšpirácia pre tie, ktoré by chceli ísť na svah a majú strach...

b4rbie

lubs

Ja som mu povedala, ze nepotrebujem prsia najvacsie ake mozem mat, ale aby boli velke ale nie na ukor toho aby vyzeralo az moc umelo... A povedal, ze take by ani nenavrhol.

Tak a prave preto nechcem, po operacii aj ja lutovat, ze som si chcela dat vacsie...

Som zvedava co navrhne tebe, mozno aj ty budes prekvapena =)

silvi
Trska je z bratislavy, ono ide skor o to, ake prirodzene prsia vie spravit =)