Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

lubs...a kedy ides? no ja sa rada podelim ako to zvladnem ja..ale bojim sa bojim...
my sme na 3.poschodi bez vytahu..je to nemozne..v zivote nevysla sama hore..a plus tie moje 20kg nakupy...tie vypustim..alel co s nou.. na chrbat si ju nemozem hodit? aj tam su prsne svaly..ked ju rukami budem podopierat...fakt neviem..budemm prosit asi susedov.ale vacsinou tu maju 80 rokov a sami potrebuju pomoct cize smolaaa

adelaide

lenkea-----dievca ty sa maaaaaaaaaas !!!!

aj ja uz by som tak chcela...ubijajuce je toto cakanie...no ja ti cestu vysvetlovat radsej nejdem..sama som to ledva nasla..ale hadam sa niekto najde.nie je to zlozite..je to cestou z BA podla mna tak na konci pezinku..len odbocis z hlavnej doprava a patr metrov a je to..ale teraz presne ze KDE DOPRAVA

lenkea

baby prosim vas co ste boli v PK, co mi odporucate si zobrat? hovori sa tu o cole a podkolienkach, co este?zuby si umyjem?
uz sa mi to krati, v sobotu idem...bojimbojim

adelaide

martinka :o)))))

laloa: diiiiiki !!!CMUK !!!
V PK som bola na konzultacii dodatocnej a bolo to tam fakt jak v 5* hoteli..a videla somm po narkoze usmiatu lolu a cheri takze ...
uz sa len tesit a verit ze vsetko bude ooook

martinka54

adelaide
jedine presviecat, moja mala sa sice moc nenasala na rukach, ale tiez platili vyhovorky: rychlo pod, caka nas lilka(pes)
ide sa kupat(najlepsia vyhovorka)
bude nieco dobre papkat
bude pozerat elma...
a bolo ich hodne

laloa556

adelaide a zaspala som ani neviem ako a keď som sa zobudila, tak som sa cítila akoby som sa perfektne vyspala, ako doma nie :))) v PK sa mi to veľmi páčilo všetko, je to tam veľmi pekné a všetci sú milí.

laloa556

adelaide - ja som bola v PK, bol tam skvelý anesteziológ, nebolelo ma hrdlo, ani som nevykašliavala krv, bol super, neboj sa ;)

adelaide

maria no kraaati krati
tak baby to chudnutie co som tu vyhlasila sa zatial moc nedari ale co uuuuz :o))
no neviem preco si ja pripustam vsetky tie pesimisticke scenare "co sa vsetko moze stat"...vy ste to nemali? ma to stve ze ma to takto zacalo prenasledovat..a ci je to blizsie tym viac...
mala dnes vysla na 2 schody a dalsie 3 poschodia sa niesla na rukach.
ako ju natrenujem..co jej dam gumene medvediky na schody alebo co..