Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

lenkea, ja som bola v PK presne pred mesiacom, 6.11., narkóza úplne v pohode, ani neviem ako som zaspala, a o chvíľočku /aspoň mne sa to tak zdalo/ ma už budili, na sebe som už mala tú retro podprdu a v nej nové prsia! mala som aj colu a čok. tyčinku, ale bolo mi zle, tak som mohla len vodu...večer som si len umyla zuby, nesprchovali sme sa, vezmi si teplé ponožky,a hlavne si vezmi oblečenie, čo sa zapína vpredu,
viem si predstaviť, tú nervozitu, čo teraz prežívaš... držím palce, bude to v pohode, uvidíš, o chvíľu tu budeš písať, že už to máš za sebou...

lenkea

laloa ja pojdem od modry.takze prve jedlo bude vecera?to asi budem hladna, tak si pre istotu zoberiem nieco na zahryznutie.nepoznas nejaku babu, co brala pred op norethisteron na oddialenie menzesu?bojim sa, ako to budem znasat.

laloa556

ja som mala prísť na 10tu a mali ma operovať o 13ej, ale asi nejaká kočka neprišla (neviem) a išla som na operačku o 12ej.. ja som ani tak strach dni pred OP nemala, až tam to trošku prišlo, keď som mala na sebe plášť a keď ma už dr. prišiel pokresliť. to bolo pre mňa najťažšie, už čakať na samotnú OP, ale ani som sa nenazdala a už som ležala na izbe a potom chodila pozerať baby, akoby som nebola na OP.. musím zaklopať, na moje počudovanie som to asi dobre zvládla.. alebo dobrý anesteziológ ;) nebolo mi ani zle, ani nič :) po anestéze ani necítiš ešte pár hod. bolesť, hovorí sa že prvá noc a prvé ráno sú najťažšie, ale nebojte, to vám dajú lieky aj proti bolesti, aj na spanie.. i keď to je individuálne, lebo každá máme iný prah bolesti.. mňa to ani tak nebolelo, ani som necítila taký tlak, skôr akoby som mala svalovicu.. nebojte, zvládnete to a prajem vám čo najmenej bolestí a čo najväčšiu radosť :)

laloa556

adelaide všetko dobre dopadne ;) sú tam skvelí ľudia a o prístupe ani nehovorím.. taká rodinná atmoška tam je :) aj mamina ma tam bola pozrieť hneď po OP a bola nadšená ako sa tam k nám správali, všetci úplne milí, jedno zlé slovo nemôžem povedať :)

lenkea jupííííí teším sa s tebou :) ja som tiež počula, že cola je dobrá, zobrala som si tam 2l flašu, že aj ostatné kočky si dajú, no a brala som si ju aj domov, že nebolo treba, a keď som sa chcela napiť, tak radšej čistú vodu, na colu mi povedali, že radšej nie.. ale pre prípad si tam môžeš zobrať 0,5l.. mala som tam aj sladké, ale na to som moc chuť nemala, stačila mi večera, ktorú mi tam dali.. zúbky si umyješ, poprípade, keď chceš si zober pleťovú vodu.. na OP si v ponožkách a v nohavičkách. ja som tam napr. prišla normálne v teplákoch, v ktorých som aj odišla domov, len na vrch som si dala mikinu a zaliezla rýchlo do auta.. zober si tam šlapky, alebo nejakú takú obuv, čo si len obuješ..
čo sa týka cesty.. neviem odkiaľ si, ktorou stranou pôjdeš :).. ja som z BA, taaakže.. keď prídeš do PK, pôjdeš stále po hlavnej, až sa dostaneš na kruhový a to pôjdeš rovno, a za druhou svetelnou križovatkou hneď doprava. nedaj sa pomýliť je to taká úzka ulička, prejdeš pár metrov a po pravej strane uvidíš kliniku.
keby si sa ešte niečo chcela spýtať, rada ti pomôžem..

maria1113

pezinok je koľko od BA, nie ďaleko asi, ja neviem som zo ZA. To určite nájdete, musíte skôr vyraziť. Ideš prvá ráno na opku?