adelaide všetko dobre dopadne ;) sú tam skvelí ľudia a o prístupe ani nehovorím.. taká rodinná atmoška tam je :) aj mamina ma tam bola pozrieť hneď po OP a bola nadšená ako sa tam k nám správali, všetci úplne milí, jedno zlé slovo nemôžem povedať :)
lenkea jupííííí teším sa s tebou :) ja som tiež počula, že cola je dobrá, zobrala som si tam 2l flašu, že aj ostatné kočky si dajú, no a brala som si ju aj domov, že nebolo treba, a keď som sa chcela napiť, tak radšej čistú vodu, na colu mi povedali, že radšej nie.. ale pre prípad si tam môžeš zobrať 0,5l.. mala som tam aj sladké, ale na to som moc chuť nemala, stačila mi večera, ktorú mi tam dali.. zúbky si umyješ, poprípade, keď chceš si zober pleťovú vodu.. na OP si v ponožkách a v nohavičkách. ja som tam napr. prišla normálne v teplákoch, v ktorých som aj odišla domov, len na vrch som si dala mikinu a zaliezla rýchlo do auta.. zober si tam šlapky, alebo nejakú takú obuv, čo si len obuješ..
čo sa týka cesty.. neviem odkiaľ si, ktorou stranou pôjdeš :).. ja som z BA, taaakže.. keď prídeš do PK, pôjdeš stále po hlavnej, až sa dostaneš na kruhový a to pôjdeš rovno, a za druhou svetelnou križovatkou hneď doprava. nedaj sa pomýliť je to taká úzka ulička, prejdeš pár metrov a po pravej strane uvidíš kliniku.
keby si sa ešte niečo chcela spýtať, rada ti pomôžem..