Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

lenkea, možno sa stretneme, ja mám 12.12. v PK kontrolu, ide aj lola19 a zuzkas, a ty už budeš mať za sebou to najťažšie... samotnú opku a tú prvú noc po... v nedeľu budeš mať preväz a potom sa už budeš pomaličky zotavovať... hlavne sa potom šetri...

Cheri39

lenkea, prská sú úplne v pohode, musím si zaklopať, dúfam, že to tak aj zostane, najskôr sa mi zdali strašne veľké, ale už som si zvykla a menšie by som nechcela...a páčia sa mi stále viac.. veľké bolesti som ani nemala, len taký tlak na hrudi, a tlačil ma ten pás, čo sa musí nosiť, ale to sa dá vydržať, je to len pár dní, najviac mi vadilo, že som sa nemohla osprchovať, takže prvá sprcha po desiatich dňoch bola pre mňa ako úžasná odmena, za to, že som to všetko vydržala

laloa556

a to mi hovoril, že sa mi zmestí aj 425 a to som si myslela, že už je moc - a vidíš, mohla som si dať :DD ale som rada, že už nie sú ako predtým ... brrrr :D

laloa556

lenkea kedykoľvek.. tento týždeň som určite na nete, tak sa spýtaj a ja ti do večera odpoviem :) ja som prská brala za svoje odkedy som sa prebrala, mám 375 a sa mi zdajú už malé.. spredu sú super, lebo mi ich dr. pekne vyplnil, ale z boku by som ešte prijala čo to.. nevadí, stále sa mi máli :D už som si na ne zvykla a som za ne rada, veľmi ;) aj ty budeš ;)

b4rbie

lenkea,
uz sem asi neprides ale moc drzim palceky...

Lubs
ja mam 168cm, a nasla som na omlazeni par bab co maju 375 ml a teda poriadne prsia, ale zas videla som aj take co mali 350 a spravilo im to take normal prsia nie moc velke...Na kazdej to vyzera inak, preto si dam poradit lekarom aj ked vravel, ze rozhodnutie /ci vacsie alebo mensie/ bude aj tak na mne...

BABY
co sa tyka anestezy, ja som bola uspata dva krat, a ziadne neprijemne pocity som nemala. Ak posluchnete lekara a nebudet jest od vtedy co nemate, a budete 100% zdrave, nic nehrozi. Nervy robia viac skody, co sa tyka neprijemnych pocitov v zaludku...

´=)

laloa556

lenkea zober si nejakú tyčinku alebo niečo, keby si ešte bola hladná.. ale po OP ti ešte bude tiecť infúzka a večeru sme dostali rožok so šunkou a syrom, mne stačili 2 pólky, ale ak by si bola ešte hladná, sestrička ti spraví ešte.. mňam dobré boli, úúúplne čerstvé :))

a kočku, čo brala norethisteron nepoznám, ja som HAK vysádzala pred OP :/