Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

Flow, keď mne už sa v pohode dá, už som to nezvládala na chrbte, strašne ma bolel..čítala som, že po 2 týždňoch môžeš, ale najlepšie vydržať 4 týždne. tak som vydržala 3 týždne a dva dni. ty už dnes môžeš!! :)a po 6 týždňoch môžeš spať na bruchu

malachi

ahojte :)
maria-tiez som to riesila, peniaze ti vratia
flow
ja som zacala spavat na boku cca po 3tyzdnoch som sa prvykrat tak prebudila.teraz uz inak ani nespim zo zaciatku je to nepohodlne, ale teraz je to uz ok myslim ale ze od 4tyzdnov sa smie na boku :)

maria1113

lola19, veru sa to pomaly kráti, Vianoce ubehnú rýchlo a potom to už príde.
Adelaide, tiež som rada, že niekto má približný termín. Vieš nad čím rozmýšľam?
Napadlo ma, že ako sa to rieši v prípade, že žena sa náhodou nemôže dostaviť na opku a už má implantáty objednané a peniaze poslané, že ako sa to potom vyrieši. To pošlú peniaze naspäť, keď žena nemôže v nejakom prípade podstúpiť operáciu?

lola 19

Ajsa, všetky na 9 hodinu. tak pozdrav maminu aj babinu. trošku sme sa s nimi rozprávali, keď si bola v ambulancii u dr. ako sa máš? je ti už dobre?

Ajsa4

Lola 19,

ano ano ahoj, bola som to ja. Sme si urobili rodinný výlet:o) Prosím Lola nevieš mi poradiť o koľkej mame príst na tu kontrolu 12.12.?

lola 19

ahoj adelaide! ďakujem, mám sa dobre. už týždeň spím aj na boku, tak je už fajn. tak sa nás veľa stretne 12.12 v pk, adelaide, aj ty by si mohla dobehnúť, či odbehnúť ako minule.. :) inak, včera sme mali s cheri a Ajsa mesiac od opky. ale to utekáá...aj vám čakatelkám sa to kráti, za chvílu budete mať aj vy prskáá..:)

adelaide

ok baby..tak dik..asi to tak bude. ze vysoky
LOLAAAa ahooooj. ako?

maria som rada ze si tak blizko terminovo pri mne. dobry pocit !