Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ajsa4

Adelaide,

no možno ťa upokojím že na stranke siklienky je 81 považovaný za vysoký:o) ja som to možno nejako poplietla pretože ja som mala rozdielne velkosti aj profily:o) fotku pošlem.Idem sa teda odfotit.

maria1113

Prsní implantáty

Kulaté implantáty
CRISTALLINE PARAGEL
- kulatý prsní implantát CRISTALLINE PARAGEL je k dispozici v široké řadě objemů, nízkých a vysokých profilů. Jeho mikrotexturovaný povrch je velice biosnášenlivý, čímž snižuje výskyt tkáňových kapsulí v okolí protézy. Nepropustná vložka uvnitř vnějšího obalu vylučuje prosakování gelu do okolních dutin.
ES 80
ES 801
ES 81
ES 811
CRISTALLINE PARAGEL CRISTALLINE PARAGEL CRISTALLINE PARAGEL CRISTALLINE PARAGEL
PROFIL NÍZKÝ STŘEDNÍ VYSOKÝ VELMI VYSOKÝ
SILIKONOVÝ GEL JEMNĚ KOHEZIVNÍ JEMNĚ KOHEZIVNÍ JEMNĚ KOHEZIVNÍ JEMNĚ KOHEZIVNÍ
PLNĚNÍ 85% 100% 85% 100%
ARTIKL ES 80 ES 801 ES 81 ES 811

Ajsa4

Adelaide,

no možno ťa upokojím že na stranke siklienky je 81 považovaný za vysoký:o) ja som to možno nejako poplietla pretože ja som mala rozdielne velkosti aj profily:o) fotku pošlem.Idem sa teda odfotit.

Ajsa4

Adelaide,

adelaide

ajsa- nemyslis vaaazne..no neporazi ma...mne bolo viac krat povedane ze VYSOKY PROFIL.

BABY AKO TO TEDA JE, vie niekto prosim poradit??

A ako sa citis ajsa..a fotky by si neukazala? rada by som videla...

Ajsa4

Baby, Adelaide,

ahoj, som tu nová na fóre ale sledujem vás už dlho:o) tak som sa rozhodla aj ja prispieť mojimi skúsenosťami. Mala som op 6.11. spolu s chery a lolou myslim:o) a na kontrolu idem teraz 12.12. Hlavne vám chcem podakovať bo toto fórum a teda jeho prispievateľky mi veľmi pomohli:o)

Adelaide ja mam na papieriku 81 400 a pokial viem Mudr.červeň mi povedal že je to stredný profil, okrúhle. Ja som do Siklienky volala mesiac aj 2dni pred operáciou a len zahlasila tieto dve čisielka a povedala, že nech to pošlu do pezinka a ešte chceli tušim meno lekara. To je vsetko potom samozrejme treba zaplatiť zaslaním penazi na učet:o)