Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

malachi

ale vacsinou:-))) ale ved stale lepsie ako pred, zas nemusime byt pamely:-) som spokojna, ze mam co dat do plaviek a siat

Flow333

ako mne sa nemali, len keby tam bolo tak, ze pozrem a si poviem, to su bombicky, a ja sa pozriem a mam pocit, ze je to uplne pohoda k postave, take nevsimnutelne v obleceni. chapete ako to myslim, ze pozriete na cifrovu alebo judiniovu a poviete si, ta ma velke prsia

malachi

flow
haha ja uz mam tiez niekedy syndrom silikonovej pazravosti,tiez sa mi zda malo :D a to mam o 200menej ako ty!!!

maria1113

flow, to nemyslíš vážne, však to je obrovský rozdiel oproti tomu, čo si mala predtým, asi sa moc sleduješ

Flow333

inak stale ked sa pozriem do zrkadla ma napada argument dr. 460ml, to budu fakt velke prsia, ale asi na niekom, kto ma 150cm. stale mam pocit, ze teraz vyzeram tak ako by som mala pred opkou

Flow333

otazka mojho otca, to kde sa chces otrcat s takymi prsiami? a bud spokojma s tym co mas...tak som ho nasrala, ked som mu povedala, ze po nom som zdedila same dobre veci a vlastnosti a k tomu ako bonus plochu hrud. tak odvtedy je klud...len mamka teraz ukaz ake mas jazvy a dnes skonstatovala, hodi sa ti to.

lola 19

Flow, najprv som ležala len tak mierne na boku, až potom som sa postupne dala na bok. a stále striedam strany.

lenkea

malachi budem mat 300 okruhle vysoky
flow, moj otec nevie o nicom,ani mu to nepoviem, priznam sa jedine vtedy, ked si to vsimne.a potom mi uz jeho poznamky pojdu jednym uchom dnu druhym von..