Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

babule prosim vas oznacenie 400 ml okruhle vysoky eurosilikony su 81 400 ?
CHERI ?
nepamatas si? mam to na nejakej karticke..len pre istotua este: KEDY, KOLKO PRED ste posielali siklienke peniaze?
A len ste povedali termin operacie a ze v PK? oni to tam poslu, nic viac nebude treba?

ivka1980

baby, ja neviem, kde inde sa da kupit ta sportova podprda, nikdy som si take nekupovala (nebolo treba), ale myslim, ze v tescu by mohli mat. Ja co mam, nie je to velky rozdiel od tej retro. natahuje sa ako tielko bez nejakych gombikov, hacikov, je podsita, nevystuzena. a je pohodlna, ziadne kostice. odfotim sa a poslem foto.

maria1113

ahojte baby, prosím Vás aj mňa zaujíma, či sa športová podprsenka dá kúpiť len v športovo obchode, alebo ju nájdem aj v normálnom, napr. v tescu. A aká to je vlastne podprda, nevystužená len taká látková?

kleopatra4589

Madame

Ahoj, ja som po opke tri a pol tyzdna. Po operacii som mala opuch dost velky na lavom prsniku, co nevyzeralo ani velmi lakavo, pretoze bol narozdiel od praveho o dost vacsi, tym padom ani bradavky som nemala v uplne rovnakej vyske- co bol pre mna trosku desivy pocit, pretoze pred opkou som taktiez mala takmer rovnake prsniky. Ten opuch, ale pomaly ustupoval. Teraz som tri a pol tyzdna po opke a zda sa mi to uz celkom ok, opuch je uz uplne minimalny a aj tie prska su pomaly rovnako velke :) Takze sa nemusis obavat... co tu dievcata pisali, tak opuch moze trvat aj tri mesiace, a je uplne normalne, ak ti jedna strana opuchne viac ako druha.

laloa556

ivka - mne išlo len o to, či si si kupovala športovú v športovom obchode alebo sa dá zohnať aj inde.. lebo si chcem nejakú kúpiť, v januári ideme na lyžovačku, a retro mať na sebe nechcem :) tak ďakujeem :)

madame si ešte krátko po OP, prská odpúchajú a môže sa stať, že aj každé inak.. vydrž do kontroly, dr. ti najlepšie povie.. ja som 7 týždňov po, bola som na kontrole a povedal, že velkostne sa už meniť nebudú, len sa budú ešte usádzať.. každému mizne opuch inak, to chce čas ;)

kleopatra4589

Dobre raaanko :)

Dlho som tu nebola, ale citam Vas pravidelne :)So svojim novych prs mam neskutocnu radost- mam pocit, ze sa uz pomaly pekne upravuju, lave prsko mi odpucha kazdym dnom.. ale uz by som si konecne nasadila aj normalnu podprsenku..

Akurat sa mi stava, ze sa pravidelne rano medzi piatou az siedmou budim na ukrutne bolesti spod pazusia :( Ale myslim, ze to ide od chrbtice, lebo akonahle sa postavim, vsetko je uplne ok.. ja som bola zvyknuta kazdu noc sa otocit aspon milionkrat a teraz tri tyzdne spavam na chrbte rovno ako doska..

Inac, dievcata, kedze som este len necele styri tyzdne po opke, myslite, ze sa budem moct po Vianociach UCIT lyzovat?? Ci to je prilis velke riziko?? A co sa cvicenia tyka, mozem zacat chodit do fitka iba na steper?? Idem sice na kontrolu o dva tyzdne, ale mam pocit, ze sa dovtedy rozkysnem.. :(

Madame

Baby chcem sa opýtať tie, ktoré sú už po operácií, ako dlho mali prsníky opuchnuté a či sa im stalo, že mali jeden opuchnutý omnoho viac ako ten druhý. Ja som skoro 14 dní po a opuch je stále na jednom prsníku omnoho výraznejší ako na druhom hlavne v hornej časti, tak dúfam že to je len opuch a že neni vačší :) prsia pred tým som mala takmer súmerné s minimálnym rozdielom. dakujem

ivka1980

b4rbie
ja som mala anestezu 3x a vzdy som vracala a nemyslim si, ze je to z jedla a nervov. ja som nejedla nic 12 hodin pred a nepila kavu dva dni pred a neviem co este, co mi zakazali a bolo mi zle jak slak. ale asi to suvisi ako znasas niektore veci,napr. ja nemozem pit alkohol, lebo mi je desne zle od zaludka. tiez som si myslela, ze ja znesiem dost, ale po tejto opke si to uz nemyslim. bolesti mam doteraz, opka bola 16.11. doktor vravel, ze mi ich tam nemohol dostat, ze som mala velmi pevne prsia. ja! po kojeni!

ivka1980

adelaide
mne bolo zle z narkozy, ale mne je vzdy. a moj anesteziolog mal asi tesne po statniciach- mladucky. az som sa zlakla.
laloa
ja som kupila tu podprdu v UK v lacnom shope Primark za 4 GBP 2 kusy. nic extra, lebo neskor ju aj tak nebudem nosit. ale inak je pohodlna, vlastne ani by si nepovedala,ze je taka lacna.