Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

flow
haha presne, toto ti ku stastiu chyba! no nasi su strasne proti takym veciam preto som ani nechcela aby o tom vedeli.najlepsi bol argument "to naozaj nemas co viac ponuknut ako umele prsia,to sa chces takto prezentovat?" :D
skus sa pomaly nie uplne na bok tak na "polbok" a postupne ani nebudes vediet ako to pride same.ja som sa tiez bala ale ten chrbat to uz bolo prilis

malachi

lenkea
no ja by som na ne nepovedala,ze su to totizto Cecka!a kolko ty ides mat?(tradicna otazka,som tu dlho nebola tak nepamatam :) no to ti ujde dufam,ze najma bezbolestne!

Flow333

Lola Malachi

stale nemam odvahu lahnut na bok. Ale chrbat uz niekedy tak pali, ze strasne. Inak Malachi moji rodicia vedeli ze idem, no co som si vypocula, ci Len to mi chyna ku stastiu. A bla bla. Este ked som sedela na postely uz nachystana na zajreslenie mi Ivko volal nech si to rozmyslim. A den po opke uz boli v pohode. Len nevedia pravdu o cene. Aj 700€ co som povedala ze to stalo krutili hlavami. :-)

lenkea

malachi male? to ked ja budem mat 70C tak budem velmi spokojna..
ano tesim sa strasne a nech uz je sobota.teda radsej nedela :-)

malachi

maria
hej hej nestihala som to tu uz nejak sledovat :) ale dakedy som precitala.inak som celkom bez problemov uz aj cvicim, len tak este s rozumom do vsetkeho.nasi uz vedia,strasne proti, strasneeee sklamanie, ci uz neviem co so sebou a pod.ale tak na vsetko si raz kazdy zvykne takze uz ok
lenke
male prsia, male cislo :) mam 70-75C

maria1113

ahoj malachi, to vieš, už ma napadá všeličo, človek musí byť na všetko pripravený. Inak máš sa dobre? Už si tu nejaký čas nebola, prská ti robia určite radosť a rodičia čo , nevšimli si to ešte?